Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak z ciekawosci

prezenty i dziadkowie

Polecane posty

Gość tak z ciekawosci

zapytam co wasze dzieci dostały od dziadków gdy się urodziły?

Gość cztery ściany
Moje dziecko jak się urodzi to dostanie od moich teściów wózek. Moi rodzice pewnie coś kupią ale dla mnie ;) Aczkolwiek uważam że Dziadkowie nie mają obowiązku nic kupować ;)

Gość Dorinsa00
mnie babcia przez pierwszy miesiąc myła i pieluchy zmieniała od prababki to dostałam medalik ale na chrzest a od babci co mnie myła to dostałam ręcznie robiony sweterek od drugiej nic i od dziadków też nic

Gość nowoczesnaaaaa
haha a to dzieci rodzisz po to aby dostawały prezenty :> kurwa dlaczego ludzie są tacy roszczeniowi?! ja od swoich dziadków nigdy nie dostałam nic, zupełnie nic! jak oprzyjeżdzałam do nich to co najwyżej czekolade i to najtańszą. a Teraz wymagania, ze dziadkowie mają non stop cos kupowac!

Gość cztery ściany
Zgadzam się z tym że Dziadkowie nie mają obowiązku nic kupować ;) Moja Teściowa jest np oburzona faktem że moi rodzice nie kupią mi łóżeczka dla dziecka, a powinni bo ona kupuje wózek. Jak dla mnie to do kupowania są rodzice nie Dziadkowie ;) Jak chcą kupić i ich stać to spoko, a jak nie to nie i tyle. Mi moja Babcia raz na rok kupowała jakąś lalkę i tyle :D A i tak najważniejsze było że mogę się do niej przytulić i pogadać a nie prezent :) A jakie bajki potrafiła opowiadać, mogłam słuchać godzinami :D

Gość cztery ściany
No jak ciekawy temat do dyskusji to się mało kto wypowiada ;) To jak tam? Co sądzicie o prezentach od dziadków? Muszą czy nie muszą?

Gość cztery ściany
Podnoszę ;)