Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona 26

Mąż bez inicjatywy w sexie

Polecane posty

Gość do Kasia_1975M
"Uważasz,że jestem głupsza bo nie stanowi dla mnie problemu fakt, kto zaczął???????" Jeżeli nie jest ważne dla Ciebie, kto zaczął, to myślisz tak jak ja. Czyli dokładnie na odwrót niż autorka. Nie rozumiem jednak dlaczego udzielasz jej tak idiotycznych rad. Znajdź sobie przyjaciela, wtedy mąż ZACZNIE ZACZYNAĆ? Przecież jej już nie będzie interesowało (podobnie jak Ciebie) kto zaczyna. Ważne będzie, że ON JĄ ROZUMIE; i że NADAJĄ NA TYCH SAMYCH FALACH.

Gość do Kasia_1975M
"ty wiesz ile trudu trzeba włożyć w wychowanie dzieci? Zajmowałeś się kiedyś dziećmi??????????????" Nie, nie mam pojęcia. Skorzystałem z mądrej rady. Znalazłem sobie przyjaciela. To stało się JEGO problemem.

Gość myślącym INACZEJ
przypominam.... "Jeśli dochodzi do czegokolwiek to przyznam, że narzekać nie mogę, jest super" - jeżeli mówiąc CZEGOKOLWIEK, autorka miała na mysli to co ja, to ma UDANE życie seksualne. W tematach INNYCH nie wypowiadała się.

Gość do żona 26
"Żałuję, że założyłam ten temat." Bo naraziłaś się na poznanie PRAWDZIWYCH problemów jakie mają inni ludzie?

Gość do żona 26
"Żałuję, że założyłam ten temat." Bo naraziłaś się na poznanie PRAWDZIWYCH problemów jakie mają inni ludzie?

Gość mam tak samo, ale inaczej
tylko trochę inaczej "Jesteśmy 2 lata po ślubie, 6 lat w związku" - my jesteśmy 2 lata po ślubie i 2 lata w związku. Nie nadajemy i nigdy nie nadawaliśmy na tych samych falach. A jednak PODJĘLIŚMY DECYZJĘ. Było między nami to coś, co kazało nam zostawić swoich wcześniejszych partnerów. Czy decyzja była świadoma? Nie jesteśmy aż tak zarozumiali.... Najważniejsze, że PODJĘLIŚMY DECYZJĘ. Jest SUPER. Kiedy któreś z nas ma ochotę na seks, daje TO do zrozumienia drugiemu. W zależnosci od tego czy drugie chce (i oczywiście może) podejmuje WYZWANIE. Nigdy nie uzależniamy TEGO od tego, kto powinien, a kto nie. Jest SUPER. I nie stawiamy sobie ZARZUTÓW, ani nie przypisujemy ZASŁUG. Ważne jak jest; nie jest ważne kto zaczął. A tym bardziej czy zaczął ten KTO POWINIEN, czy też WPROST PRZECIWNIE.