Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blanka3009

Ból w prawym podbrzuszu

Polecane posty

Czesc, pisze do Was bo mam nadzieje ze mi cos doradzicie. Od paru dni czuje taki niby ból po prawej stronie pod brzuchem. Czasem ten ból promieniuje tak jakby na wewnętrzną stronę prawego uda oraz czuje ucisk (od czasu do czasu) pod prawym żebrem. Na początku myślałam że może to być wyrostek, ale z tego co wiem to bym się najprawdopodobniej z bólu zwijała, a tak nie jest. Czy to coś jest związane z jajnikiem? A może ciążą? Ostatni raz miałam stosunek już 6tyg temu i to jeszcze 2 dni w tzw dni niepłodne przed okresem, który dostałam w terminie, jak i następny okres tez dostałam. Nie mam obolałych piersi, ani mdłości. Do ginekologa zapisałam się na piątek, ale mam nadzieje że będzie wiedział co mi jest. I nie wiem czy to ważne ale ten ból trwał kilka dni do owilacji i chyba podczas tez. Teraz tak jakby go juz nie było. A czy to normalne że podczas owulacji w przedsionku pochwy jest mniej miejsca, tak jakby wszystkie gruczoly były mieksze?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wcale nie musisz sie zwijac z bólu przy wyrostku, mojego syna tylko pobolewało przez kilka dni i był to wyrostek, lepiej wez pod uwage ze to moze byc wyrostek i idz do lekarza, bo jak on peknie to po Tobie

Hmmm, a może woreczek żółciowy (kamienie albo złogi w nim). Ja Początkowo miałam uciski pod żebrami po prawej stronie, a potem już cała prawa część od cycka w dół, a na sam koniec ataki takiego bólu że ściany gryzłam...

A seks był z zabezpieczeniem? Ogólnie to bym się nie martwiła, skoro 2 miesiączki miałaś, tyle że u nikłego procenta kobiet okres może być jeszcze przez 3 miesiące. Ale skoro stosunek miałam 6 tyg temu to siknij na test i się sama najlepiej przekonaj :) Gin powinien Cię skierować na usg i zrobić badania krwi i morfologię :)

Zabezpieczeniem, ale po stosunku mógł mnie otrzeć swoim penisem w intymnych okolicach, wtedy już nie miał gumki.

Gość to ile ty masz tych
podbrzuszy????

Plemniki to nie są takie skurczybyki, naprawdę :) Spokojnie, jak chcesz to idź kupić i zrobić test, jeżeli było 6 tyg temu takie coś to możesz test zrobić o każdej porze dnia i nocy, ale i tak negatywny wyjdzie ;)