Gość reneja23 Napisano Wrzesień 15, 2011 Jak to było z wami, czy czekaliście z pierwszym pocałunkiem, pierwszym czułym spojrzeniem , fizyczna bliskościa na kogoś wyjątkowego? Ja postanowiłam przeżyć to wszystko z kimś do kogo nie będe nic czuła. Pierwsze uczucie jest zwykle bardzo silne i pozostawia ślad, jeśli się pokocha to poźniej bardzo się cierpi jeśli cos pójdzie nie tak. Dlatego gdy poznalam pierwszego chłopaka, ( wiem zachowałam się okrutnie) ale postanowiłam przeżyc to z nim i pójść własną drogą, poszukać tego z kim już będę na stałe. Tłumaczyłam to tak , że jeśli drugi zwiazek nie wypali, przynajmniej nie będe miała zalu , ze poświęciłam coś dla mnie bardzo ważnego, pierwszego dla kogoś na kogo tyle czekałam i wiązałam z nim nadzieje i powazne plany. Tamtego chłopaka zostawiłam bez zalu po 3 miesiacach i od razu poznałam tego z którym jestem teraz od ponad 2 lat. Kiedy moj obecny chłopak powiedział mi, ze tak się nie robi, ze z takimi rzeczami czeka się na tego jedynego powiedziałam, że nie żałuję . Mój ukochany już kiedyś kogoś miał i z ta osobą przeżywał wszystko po raz pierwszy, nie umiała bym się z tym pogodzic jeśli i ja bym kogoś wczesniej nie miała. Zadawała bym sobie pytanie czemu on już te wszystkie rzeczy robił a ja nie. Jego przeszłość nie dała by mi spokoju. Nie odpowiedział na to nic, choć wiem że boli go to że kiedyś już kogoś miałam, ale tak to jesteśmy kwita:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach