Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LGBALI

Mój zwiazek ? :( Co robić ?

Polecane posty

Gość LGBALI
Ale ja nie ZACHOWUJE SIĘ JAK KSIĘŻNICZKA ! Jak byliście razem to tez mieliście 17 lat to co mi piszecie, ze się nie wyszalał ? U Nas też jest cudownie nie twierdzę ze nie ale, jak się wprowadził to tak zaczęło się dziać...

Gość takie moje zdanie jest.
Bo są tacy faceci,którzy jak się nie wyszaleją to po jakimś czasie im odbija.Są też tacy,którzy szaleć nie muszą za młodu,żeby stworzyć super związek z super relacjami:)

Gość LGBALI
Dobrze niech wam bedzie - nie wyszalał sie - zadowolone ? Gratuluje CUDOWNE i przecukrzonego zwiazku...

Jakbyś miała taki cudowny i przecukrzony związek,to byś tutaj na forum nie płakała.Piszesz z ironią przecukrzony a sama o takim cudownym związku marzysz..:O

Gość LGBALI
Właśnie nie marze o takim związku bo wtedy dopiero by było nudno....

takie moje zdanie jest. Ja też nigdy nie żałowałam. Szczęściary jesteśmy i życzę nam, żeby zawsze tak było :) I nasi też szczęściarze, że takie fajne kobitki mają hihi :D LGBALI, ja nie napisałam, że jesteś księżniczką. Ale tak troszkę się zachowujesz. Życie to nie bajka, nie ma tu rycerzy, którzy toczą pojedynki o damy swego serca. Ale jeżeli się postarasz, to będzie między Wami pięknie, prawie jak w bajce. I tego Ci życzę :)

Gość lampka wina razy dwa
ma inną

No to najpierw musisz sobie odpowiedzieć na pytanie "Czego Ty chcesz"??Bo teraźniejszy związek Ci się nie podoba,o udanym i cudownym związku nie marzysz.....To czego Ty dziewczyno chcesz??? dziwna jesteś:O

Gość YHY@@
a może zrób tak że dziś Ty się do niego pierwsza przytulaj ile wejdzie, dawaj mu całusy, jeżeli do niego dojdzie to po stosunku przytul się do niego nawet jeżeli On tego nie zrobi. A jutro napisz jak się zachowywał. Myślę że tyle potrafisz zrobić. Powodzenia