Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapelka

Zagrożenia dziecka w sieci

Polecane posty

Gość czapelka

Naczytałam się ostatnio o tych wszystkich "niebezpieczeństwach" jakie grożą dziecku w sieci i tak się zastanawiam czy to aby nie przesada. Jak wam się wydaje czy rzeczywiście sieć to takie niebezpieczne miejsce dla dziecka? Mam 7 letniego synka i w sumie nigdy się nie interesowałam co on na tym komputerze robi. W jakiś sposób kontrolujecie dziecko? Może ja też powinnam ?

Gość dziad65
weź przejrzyj historie jeszcze jest za głupi aby usuwać

Gość nnnnnnnn
no nie powiedziałabym ze przesada, twój synek to jeszcze niewiele rozumie z tego co robi więc go kontroluj

Gość moczarka
Dzieciaki w tym wieku częściej znają się na obsłudze komputera i internetu niż rodzice. Trzeba kontrolować, bo dzieciakowi może jakiś zbok w głowie namieszać, albo dzieciak będzie niewłaściwe :) strony oglądać. można sprawdzać historię w przeglądarce od czasu do czasu. albo jakiegoś spylogera zainstalować na kompie i wtedy masz pełny wgląd w to co robi.

Gość czapelka
No ja bym chętnie jakiś programik tego typu zainstalowała, ale nie znam się za bardzo na tym i nie wiem czy sobie poradzę z obsługą tego :) gdzie można kupić coś takiego?

Gość kawuelek
taki programik możesz sobie kupić w sieci np. tu http://www.spy-shop.pl , jeśli w podstawowym stopniu umiesz się posługiwać PC, bez problemu poradzisz sobie z takim programem.