Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krotka szyjaaaaaaaaaaa

Czy można wydłużyć jakoś szyję ? Bo mam krótką bardzo :/

Polecane posty

Gość krotka szyjaaaaaaaaaaa

W afryce mają takie obręcze,ale jak sie je zdejmie to smierc murowana... Mam nieproporcjonalną szyje ,bardzo krotką jak u kulturysty a jestem chuda :(( pomozcie

Gość ubraniami i fryzurą
poszukaj w necie, wpisz krótka szyja moda, krótka szyja ubrania w google grafika i coś na pewno znajdziesz, nie Ty jedna na świecie tak masz, a jak byś chodzić nie mogła, to co byś zrobiła. To jest nic w porównaniu z tym, co mają inni. Google i szukaj! Powodzenia!

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jest kilka plemion w tajlandii - Kajanowie (Padaung) - oni tam specjalizują się w kobietach o żyrafich szyjach.

Gość tola@-@
ja chcąc wydłużyć szyję spinam wszystkie włosy do tyłu w jakiegoś koka albo spinką, zakładam dłuższe kolczyki

Gość dupppppppppp
Tak ,ale po wydluzeniu szyi u tych plemion nie wolno zdjąc tych kółek ,bo te kobiety złamałyby kark. LAta noszenia powodują ,ze miesnie nie trzymają juz glowy :/ Wniosek z tego taki ,ze nie da sie wydluzyc szyi , jedynie optycznie,

Gość ja mam 25 lat......
kurde no cy wy gadacie ze po zdjęciu tych obręczy umierają? Masakra:/ ja kiedyś w tv widziałam kawałek programu z tymi kobietami żyrafami,ta dłuuga szyja okropnie wygląda

Gość pewna siebie ja kobieta
Zepnij włosy i włuz bluzke z dekoldem

Gość rfrfrfdeee
ja piertole, chciałabym mieć takie problemy jak ty....zenada

Szyję wydłużysz tylko optycznie. W sensie - odpowiednim ubiorem. Na pewno odrzuć golfy wszelkiego rodzaju, bo maksymalnie ją skracają. Subtelny dekolt dopasowany do kształtu twarzy powinien poprawić wygląd szyi :)