Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rico999

Włosy farbowanie rozjasnianie

Polecane posty

Gość Rico999

Mam pytanie najlepiej do takich osob ktore znaja sie na fryzjerstwie bądź taki zabieg przeprowadzaly na swoich wlosach. 7 lat farbowałam wlosy na czarno byly to rozne farby.Bylam u fryzjera aby je rozjasnic,no i rozjasnil.Na ten rozjasniony jeszcze polozony zostal odcien rudego,ale wlosy nie maja jednakowego odcienia wszedzie tylko sa wielobarwne tzn.gdzieniegdzie nawet i jakies pasemko czarnego koloru gdyz sie nie rozjasnily,nie wyglada to zle,ale ja chce blond.Nie chce juz isc znowu do fryzjera bo zaplacilam ostatnio 190zl,kupilam rozjasniach jakas nowosc z sayoss niby bardzo mocny rozjasniacz 7 tonow,i farbe jasny blond z loreala,czy ktos moze mi mniej wiecej okreslic czy nie zrobie balaganu na glowie i czy jednak nie bede musiala leciec do fryzjera,nie musi wyjsc od razu blond wystarczy nawet jasny rudy ale zeby byl rownomierny na calych wlosach,no i zeby nie wyszly zielone czy ktos sie w tym orientuje???

Gość żeby szybko wyjść z rudych
na blond - ja nakładałam 2 razy rozjaśniacz, a na drugi dzień farbę blond. Dopiero wtedy uzyskałam pożądany kolor. Włosy się nie zniszczyły.

Gość Rico999
Tak z natury taki sredni blond.

ja mam taki problem ze z natury mam jasniutki blond bledem mlodosci zrobilam sobie czarne chcialabym wrocic do blondu ale nie wiem jak :( myslalam aby poczekac az odrosna ale mi wlosy bardzo wolno rosna a jak rozmawialam z fryzjerka to przy mojej dlugosci sciaganie koloru 200zl moze wyjsc a nawet i wiecej a to bardzo wlosy mi zniszczy...

Gość Rico999
A rozjasniacz z jakiej firmy???Bo ten z sayoss to jakas nowos tak napisane,mialam wziasc z joanny ale stwierdzilam ze moze bedzie lepszy z sayoss

Gość żeby szybko wyjść z rudych
najbezpieczniej pasemkami - ale to długo potrwa

Gość Rico999
A mi sie wlosy nie znszczyly przy tym rozjasnianiu fryzjerka powiedziala zebym kupila sobie odzywke w spray kupilam z glis kura taka z czarna nalepka wlosy sa sprezyste nie popalone,ogolnie to kazdy fryzjer zawsze mi mowil ze mam mocne wlosy,ja tez mialam czekac tzn na odrost chcialam nakladac jasniejszy jakis braz ale stwierdzilam ze to nie ma sensu bo jak bede wygladac,i zaryzykowalam jestem zadowolona z tego rodego ale chcialabym blond,tylko sie troche boje co mi wyjdzie na tych rudych.Pasemek nie chce,tez fryzjerka tak mowila ze mozna pasemkami.Ja zaplacilam te 190zl,na poczatku sie pytalam ile to wyjdzie kasy za to to mowila okolo 200zl,ale mialam troszke podcinane jeszcze a mam takie wlosy za ucho i chce sobie zapuscic do ramion.