Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie sobie przemyslenia

Uroda i wygląd nie są najważniejsza - to co jest ?

Polecane posty

Gość Takie sobie przemyslenia

nie chce mi się słuchać już kłamstewek i pocieszeń, że nie ma ludzi nieatrakcyjnych, ze wszyscy są równi i liczy sie charakter ( nauczyciele, rodzice, wychowawcy, księża, zakonnice, Prymas Polski).. Jak jest charakter a nie ma urody to zostaniesz sobie sam ze swoim charakterem przed gg :) . Gdzie do 50-ki będziesz czarował laski osobowością, a na pierwszym spotkaniu w realu, zobaczysz ich odruch wymiotny na twój widok. A nawet jak złapiesz dziewczynę na tzw. osobowość, to gdy na jej drodze stanie jakiś piękniś -zapomnij o niej, i waszym związku. 7dni póxniej usłyszysz "poznałam kogoś, kto jest bardzo opiekuńczy, ma podobne poglądy" itp". Śmiech. jeszcze: "nie zasłużyłam na ciebie". W miejsce "opiekuńczy", i "podobne poglądy", wstaw sobie słowa: "sex'owna twarz" i "186cm". Uroda jest najważniejsza.

Gość Hubba Bubba
"sexowna twarz i 186 cm wzrostu" czyżbyś miał kogoś konkretnego na myśli?

Gość pozdrawiam serdecznie _
jesteś rozczarowany/a dlatego tak piszesz :) uroda jest ważna ale nie najwazniejsza

Według mnie nie jest najważniejszy wygląd choć odgrywa ważną rolę. Ale ja dla wyglądu nie rzuciłabym faceta którego kocham chociaż nie jest najprzystojniejszy

Piszesz o ciekawej osobowości, a tak naprawdę nawet tego nie masz. Co to za facet jak siedzi na babskim forum i pisze, że ze swoją gębą nie ma szansy na miłość. W ogóle nie jesteś charakterny, więc się nie dziw, że na chwilę obecną możesz się związać wyłącznie ze swoim laptopem.

Nie do końca jest tak jak piszesz. Uroda owszem, ma znaczenie i jest ważna ale znam 2 osoby wręcz brzydkie, które mają tak rewelacyjny charakter, dusze towarzystwa, że zawsze mają przy sobie duży wianuszek znajomych. Na powodzenie też nie narzekają ponieważ przez charakter ludzie inaczej ich postrzegają. Problem w tym, że ludzie nieatrakcyjni przeważnie sami się alienują lub nie mają odwagi na pokazanie swojego ja. Zamykają się w sobie twierdząc, że mają fajny charakter a mimo to nie mają partnera czy znajomych.

Nie ma co się czarować - wygląd jest ważny. Przecież jakoś trzeba zrobic pierwsze wrażenie. Z drugiej strony na samej ładnej buźce nie pociągniesz długo związku - tu kluczową rolę odgrywa charakter, zainteresowania, poglądy.

Ja tam piękny nie jestem, a nigdy nie miałem problemów w kontaktach z dziewczynami.... Przestań się użalać nad sobą, bo takiego faceta na pewno żadna nie zechce...

Gość jest najwazniejsz dla ładnych
Dla pięknych dziewczyn uroda to sprawa nr1, patrz: "SmutnaBasia". A piękne laski chcą miec wszyscy chłopacy. Więc jak sami nie sa ładni to koniec. Tylko srednie i brzydkie dziewczyny dostrzegają duzo poza urodą. Ale kto te brzydkie chce ? nikt. Więc....................................................................:)

"Przestań się użalać nad sobą, bo takiego faceta na pewno żadna nie zechce..." Charakter twardego samca też się dziedziczy. Niektórzy zostali obdarzeni genem ciamciaramci. 🖐️

Gość jiojiojo
Wyglad ma zajebiste znaczenie jesli chodzi o kobiety i nie ma sie nawet co oszukiwac, ze jest inaczej. Widze na jakie kobiety zwracaja uwage faceci, jakie kobiety ich fascynuja i na pewno nie sa to dobre istotki o golebim sercu. Zazwyczaj sa to samolubne, zarozumiale egoistki, ktore jedyne co maja ladnego to wyglad. Moja kolezanka ma paskudny charakter, a pozadaja ja praktycznie wszyscy faceci, no ale co sie dziwic, jezeli prezencje ma nienaganna. Moje samotne kolezanki to wlasnie te "dobre dusze" i jakos faceci maja to gleboko w dupie.

Gość pozdrawiam serdecznie_
Aneta90-210 a kobieta moze pisać na babskim forum i zadawać głupie pytania?:)

Ale wy tu pojęcia mylicie.....Pewnie, że wygląd jest ważny, ale na samej urodzie ZWIĄZKU nie utrzymasz....

Gość jiojiojo
Z drugiej strony na samej ładnej buźce nie pociągniesz długo związku - tu kluczową rolę odgrywa charakter, zainteresowania, poglądy. Kolejna bzdura. Gdyby tak bylo, to puste lasiunie, ktore interesuja sie jedynie "shoppingiem" (a jest takich zatrzesienie) bylyby same jak palec, a przeciez tak nie jest. Moj szwagier ozenil sie z glupiutka lasia, ktora nie zna sie na niczym i co robi? Jak ma ochote porozmawiac na jakims poziomie, to po prostu przychodzi do nas do domu, a zona jest od innych spraw.

Gość fdopzehtto
nie trzeba być pięknym, ale też nie brzydkim:P brzydale nie mają szans, przeciętna kobieta jak i facet mają spoko:)

Gość Hubba Bubba
co mi po urodzie jak koleś głupi jest jak but? Niestety, trza było uciekać. Bezsensowne są modrości autora. Nie filozuj tylko zajmij się życiem :)

Gość ....Ech co za dzień
oto przykład czarowania: """znam 2 osoby wręcz brzydkie, które mają tak rewelacyjny charakter, dusze towarzystwa, że zawsze mają przy sobie duży wianuszek znajomych."" mieć znajomych a wywoływac uczucie w dziewczynie, to dwa różne światy """""Problem w tym, że ludzie nieatrakcyjni przeważnie sami się alienują lub nie mają odwagi na pokazanie swojego ja.""" A co maja pokazywac swoją brzydka twarz -nic dziwnego ze się chowaja skoro wszyscy od nich stronią. Na pewno stroni się od brzydkich dziewczyn ""Zamykają się w sobie twierdząc, że mają fajny charakter a mimo to nie mają partnera czy znajomych.""" dziwne żeby byli otwarci z takim dołem. I nie znajda partnerów bo nikt nie zakocha się w ich brzydocie - proste. Co ty tu usiłujesz wyczarować? - śmiech. Ty dostrzegasz piękno wewnętrzne brzydkich, ale za to sama masz ładnego chłopaka w ktorym się zakochałąs od pierwszego wejrzenia.:) Ty zwracasz uwagę na facetów powyżej 180cm ale słyszałaś o kobietach ktore kochaja się w tych do 170cm -śmiech. jak twoja córka kiedyś przyprowadzi brzydalka zobaczymy jak na nia warkniesz, kiedy kolega pójdzie do domu.

Pamiętaj, że uroda to kwestia gustu. To, że Ty uważasz się za mało przystojnego, nie znaczy, że żadnej kobiecie się nie spodobasz.....Tylko, że jeśli cały czas narzekasz, że jesteś brzydki, tracisz pewność siebie i jesteś zakompleksiony, a takich facetów dziewczyny nie chcą, bo będziesz cały czas zastanawiał się czemu z tobą jest....OGARNIJ SIĘ

"A co maja pokazywac swoją brzydka twarz -nic dziwnego ze się chowaja skoro wszyscy od nich stronią. Na pewno stroni się od brzydkich dziewczyn" JAkie czarowanie? Podałam Ci przykład 2 osób, którzy są szczęśliwi a nie zgorzkniali, maja partnerów i masę znajomych bo sobie na to zasłużyli swoją osobowością bo urodą na pewno nie. Twój wpis udowodnił dlaczego ludzie od Ciebie uciekają. Nawet nie wiem jak wyglądasz a twój pesymizm bijący z wypowiedzi aż odrzuca. Od takich dołujących marud się ucieka. Nawet gdy są atrakcyjni.

brzydcy faceci chcą pięknych kobiet,dlaczego płaczą i się rozczarowują.

*dlatego

Gość Hubba Bubba
Lomu przywracasz mi nadzieję w to zdradliwe plemię :P nie wiem co się dzieje, wielu moich znajomych mam tu na myśli facetów użalają się nad sobą, są ciągle niezadowoleni z siebie a tak serio patrząc nie mają do tego podstaw a to ich biadolenie tylko odstrasza kobiety. Kobieta chce mężczyzny a nie sierotę za przeproszeniem :)

Gość ....Ech co za dzień
salianka Nie ma co się czarować - wygląd jest ważny. Przecież jakoś trzeba zrobic pierwsze wrażenie. Z drugiej strony na samej ładnej buźce nie pociągniesz długo związku""" 1. Na brzydkiej buzi związku nie zaczniesz nawet 2. Jak będzie brzydka buzia u faceta, to wszystko zacznie przeszkadzać a ty mimolwolnie zaczaniesz oglądac się za buziami ładnymi. Facet z ładną buzią szybko to zauwazy i raz dwa ciebie brzydalkowi odbije 3. facet z brzydka buzią nigdy w łóżku nie będzie czuł sie pewnie, jak ten z ładną. 4. facet brzydki ma niskie zarobki, nie przyjmuja go do pracy, ciężej mu o awans 5. Facet brzydki nie uśmiecha się i jest depresyjny. nie ma aspiracji bo hamuje go brzydota. Po co mu BMW skoro i tak jest brzydki ? 6. Z brzydkim może być jedynie kobieta dobra i litościwa.

Gość kamaszki
ja też znam osobę brzydką (facet), naprawdę obiektywnie brzydką, ale z tak fajnym poczuciem humoru, że wszystkich sobie nim zjednuje. rozbawi największego maruda i smutasa i jest duszą towarzystwa na każdej imprezie. facet pełen energii, luzu. Mimo że brzyd jest pewny siebie- uśmiech i do przodu:) I ma już drugą żonę, i z nią nowe dziecko :) a i nie maja samochodu, mieszkają w m3 (nie własnym). on pracuje w salonie jednej z sieci tel.

Gość ....Ech co za dzień
Kobieta chce mężczyzny a nie sierotę za przeproszeniem facet za to chce piękna, a nie zaradną optymistyczną brzydalkę. :)

Gość Hubba Bubba
Nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina brak. :P

Gość csdcnancsaklx
kamaszki ja też znam osobę brzydką (facet), naprawdę obiektywnie brzydką, I ma już drugą żonę, i z nią nowe dzieck" ales pocieszyła zona pewnie tez brzydula, a dziecko na 100% będzie pasztetem po ojcu i matce

Gość IMO13855
Oto plan rozwojowy takich tematów: Krok pierwszy - Teza oparta na faktach. Krok drugi - Pocieszycielki. Krok trzeci - Idiotki zaprzeczające faktom. Krok czwarty - Argumenty miażdżące owe idiotki. Krok piąty - "Bo mam znajomego". Krok szósty - Kolejne argumenty będące nie w smak kretynkom. Krok siódmy - Agresja owych kretynek i osobisty atak. Krok ósmy - CHAOS. :classic_cool:

Gość Hubba Bubba
csdcnancsaklx ja pierdziele :O geny się potrafią tak wymieszać, że nawet po niezbyt urodziwych rodzicach może dziecko być Miss Polonia czy model a w odwrotnej sytuacji gdy rodzice są przyzwoici to dziecko może takie nie być ( z wyglądu oczywiście)