Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana .........

chce oddac dziecko

Polecane posty

Gość załamana .........

wszystko zaczeło sie 30 lipca.. wracalam z pracy kolo21, niebede sie rozpisywc bo nieumiem na ten temat rozmawiac , zostalam zgwalcona , szybko zorientowalam sie ze jestem w ciazy , mam 26 lat, niewiem czy pokocham to dziecko chce je oddac do adopcji , wiem ze dziecko z gwaltu mozna usunac ale niechce karac dziecka smiercia , nie jest niczemu winne , zdecydowalam ze urodze i oddam , moze trafi do dobrej rodziny i bedzie szczesliwe.. niewiem czy bede miala odwage wychowywac to dziecko..

A nie zastanowiłas sie nad tym,ze jak oddasz to zrobisz mu krzywde?? Byłas kiedys w domu dziecka! W takich momentach jestem za aborcją. Po co skazywac dziecko na cierpienie.To nie twoja wina . Ja bym nie umiała zyc ze swiadomoscią ,z moje dziecko jest ponieweirane i niekochane. Wolala bym zapalic swieczke

Gość czegos tu nierozumiem
po gwałcie sie idzie do lekarza i się dostaje pigułkę przeciw ciąży, dlaczego nie wziełaś tej cholernej pigułki ? nie musiałabyś się teraz zastanawiać co z dzieckiem

czemu CZEGOS TU NIE ROZUMIEM ja tyrasz? kobieta nie pomyslala o tym nie masz pojecia co to oznacza byc zgwalcona co ona musiala przechodzic... ja mysle ze dobrze zrobisz oddajac to malenstwo takie malutkie dzieciaczki maja najwieksza szanse na adopcje. ja bym rowniez nie usunela... ale posluchaj mnie teraz uwaznie nie mozesz zaprzeczyc ze nie pokochasz tego dziecka rodzac je moze odezwac sie w tobie instynkt macierzynski i stwierdzisz ze chcesz to dziecko miec...ono nie jest niczemu winne wiem ze bedzie sie kojarzyc ze jest z gwałtu ale jesli je pokochasz od pierwszego wejrzenia? a jesli oddasz bedziesz miala poczucie winny... ciezko mi cos powiedziec. bardzo ci wspolczuje. nie wiem co ja bym na twoim miejscu zrobila ciezka sprawa. ale jak przyjdzie odpowiedni moment bedziesz wiedziala co zrobic... trzymam za ciebie kciuki :)

Gość man made paradise...
rób jak uwazasz a nie pytaj sie obcych ludzi co masz zrobic...

Gość golabeczki z teczki
współczuje ci.myślę ze jak urodzisz to zdecyduj dopiero, jak sie nawet zdecydujesz oddac do adopcji to masz iles tam czasu chyba na zmiane decyzji wiadomo ze po porodzie jest różnie i nie zawsze wie sie czego sie chce. nie sadze zeby to dziecko ucierpiało na tym że je oddasz, bo na noworodki jest mówiąc brutalnie"wielu chętnych" i wielu rodziców czeka na takiego maluszka i bedzie go kochac. myslę tylko że możesz tego żałowac w późniejszym życiu, ale to co cie spotkalo jest straszne ii rozumiem cię. cieszę sie że nie chcesz dokonac aborcji. trzymaj sie ciepło. a wszystkim co piszą ze trzeba było wziac pigułke poronna czy coś radzę sie zastanowić co by sami postapili. nie wiemy jak bylo i co sie stalo, ale przyznac sie ze sie zostalo zgwałconym to w polsce tak jakby sie powiedziało ze sie jest k.... no bo przeciez pewnie sama sie prosiła. wiekszosc tak mysli

Gość Skontaktuj się
z Agencją Adopcyjną, szpitalem lub opieką społeczną. Porozmawiają z Tobą, w Agencji będziesz miała pomoc psychologa, wszystko za ciebie załatwią.

szkoda ze autorka nie odpisuje.. mam jeszcze wiele formalnych pytan.. np czy ma partnera, czy uprawia z nim seks, po jakim czasie od tej tragicznej sytuacji dowiedziala sie o ciazy i czy jest pewna ze to ciaza z gwaltu

Gość prowokacja iuytrr
co drugi dzień ten sam temat

Gość ula 77777777
Polecam Ci wizytę w Agencji Adopcyjnej Zadzwoń tam tel znajdziesz w Internecie

Gość załamana.......
jestem , niemam partnera , mieszkam z siostra ..

Gość załamana.......
3 lata temu rozstalam sie z chlopakiem od tego czasu nie bylam z nikim zwiazana , nie uprawialam seksu, strasznie mnie skrzywdzil , zdradzal , oszukiwal , nie mogłam patrzec na facetów , wolalam byc sama i miec swiety spokoj ..