Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susełekk

prezent

Polecane posty

Gość susełekk

witam, potrzebuję rady. Koleżanka poprosiła mnie żebym została chrzestną matką jej córci a ja kompletnie nie wiem co mam dziecku kupić na chrzciny. Koleżanka z góry założyła, że ubranie do chrztu i tort kupi sama, żebym tym się nie przejmowała, no ale w takim razie muszę dziecku kupić jakiś większy prezent, miałam dać pieniądze, ale pieniądze rodzicom pójdą szybko a mała nie będzie miała żadnej pamiątki. Doradźcie mi Mamy bo nie mam pojęcia co zrobić ;)

Gość wafel gruszka
kup cos praktycznego, np. leżaczek bujaczek, kojec turystyczny, ale skonsultuj to z matką dziecka A taki typowy prezent to np. kolczyki jak to dziewczynka gdy dorośnie

Gość grejs keli
mały z prezentów dostał -srebrny obrazek z Matką Boską -leżaczek bujaczek -markowy kombinezon na zimę -reszta to kasa z tych wszystkich rzeczy byliśmy bardzo zadowoleni

łańcuszek, kolczyki, coś może co się przyda im a nie mają tego, np. chodzik, karuzelę. Jest wiele pomysłów. Jako pamiątka możesz kupić, sa teraz takie smoczki grawerowane i inne pierdoły. Polataj po allegro i na pewno coś CI wpadnie w oczy

Gość susełekk
dzięki, kurcze właśnie tak się zastanawiam, ale mała wszystko ma cholerka :O tak myślałam o łańcuszku, ale łańcuszek to chyba na komunię się daje?? nie chce dać jakiejś srebrnej grzechotki czy smoczka bo jakoś tak...sama nie wiem... :O

Gość susełekk
kolczyki w sumie też dobre, ale jest za mała a zanim jej matka zrobi to może z mody wyjdą czy coś

Gość kurkanagrilu
poprosiłam chrzestną, żeby kupiła dziecku Biblię i kupiła taką specjalną dla dzieci ilustrowaną - i pamiątka i prezent, chociaż jak zaczęłam dziecku czytać to wkrótce przestałam - tyle tam okrucieństwa, intryg i zawiści, że na razie nie będę mu sączyć;)

Gość Czajniczek
Zajrzyj na sprytnezabawki.pl maja tam zabawki ktore pomagaja rozwijac kreatywnosc u dzieciakow.