Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((((((((smutas

Już nie wiem gdzie poznać fajna dziewczyne...

Polecane posty

to ilu miałaś partnerów?

to sporo jak na 22 lata...

Gość IMO13855
Tak Lomu "to". :D

i ile te związku trwały oprcz tego 3 letniego? ten 3 letni zwiazek był ostatnim?

1. Jak poznajesz dziewczynę, to nie nastawiaj się od razu na randkę... 2. Rozmawiaj o czymkolwiek... O pogodzie, o pracy, o filmie, który ostatnio widziałeś, o muzyce itd...Taka niezobowiązująca rozmowa. Masz jej NIE PODRYWAĆ bo pomyśli, ze chcesz ją po prostu przelecieć. A Tobie chodzi o fajną znajomość.

Gość IMO13855
Lomu "1. Jak poznajesz dziewczynę, to nie nastawiaj się od razu na randkę..." Owszem. "2. Rozmawiaj o czymkolwiek... O pogodzie, o pracy, o filmie, który ostatnio widziałeś, o muzyce itd...Taka niezobowiązująca rozmowa. Masz jej NIE PODRYWAĆ bo pomyśli, ze chcesz ją po prostu przelecieć. A Tobie chodzi o fajną znajomość." Jeśli chcesz skończyć jako aseksualny przyjaciel. :D

Ale ja mówię o pierwszym spotkaniu, kiedy podchodzisz do dziewczyny. O tym, co na początku "gadać". Wiadomo, że jeśli rozmowa się klei, tematy się zmieniają....

Pytanie brzmiał: "jak zagadać, jak poznać dziewczynę". a nie "jak ją przelecieć"....

Gość IMO13855
Lomu "Pytanie brzmiał: "jak zagadać, jak poznać dziewczynę". a nie "jak ją przelecieć"..." A gdzie ja mówiłem o przelatywaniu? Po prostu trzeba uważać, żeby nie dać się zaszufladkować w głupi sposób, dzięki równie głupim radom. A flirt jest równie świetnym (i zabawnym) sposobem na rozmowę. :classic_cool:

No jest. Tylko jak zestresowany koleś podejdzie do dziewczyny i od razu na flirt zacznie się wysilać, to raczej nie zrobi dobrego wrażenia:P

Gość IMO13855
Zestresowany koleś spieprzy nawet rozmowę o pogodzie. :P Dlatego żadne tutaj rady nie pomogą...no może oprócz jednej - ALKOHOL! Ale nie w takich ilościach żeby wyjść na błazna. :classic_cool:

Gość anonek123456a
może spróbuj na gochat.in [ http://gochat.in ] jednostronnie anonimowy czat, całkiem ciekawa sprawa, może oglądać też YouTube jednocześnie z rozmówcą i poznaje się serio fajne osoby

Gość gość
na speed dating oszukuja zanizaja wyniki zebyscie przychodzili kolejny raz bo maja z Was kase uwaga!

Gość gość
wybierz się na speed dates, może tam poznasz kogoś ciekawego. Zawsze to większa szans niż flirt w necie. Przynajmniej spotykasz kogóś "twarzą w twarz" i bedziecie mieli okazje pogadać w realu..

Gość gość
nie wiem co Wy macie z tym naciąganiem na kase przez organizatorów szybkich randek. Chodz od roku na takie spotkania i zawsze kogoś ciekawego poznam i kontynuuje te znajomości

Gość gość
nigdy się nie spotkałem z taką sytuacją a już od kilku miesięcy chodz na speed dating, fajna sprawa

Gość gość
Fajne dziewczyny są już pozajmowane. Prosili, tłumaczyli żebym pospieszył się, a ja na to że mam jeszcze czas. Jakby nie patrzeć dalej mam czas, tylko że wśród wolnych wybierać w czym nie ma, a z zajętymi zbyt dużo kłopotu. Teraz przynajmniej rozumiem o czym wszyscy oni "bredzili". :)