Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza0309

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość iza0309

kochalam sie z mezem w ostatni dzien miesiaczki minely juz 2 tyg czuje dziwny ucisk w dole brzucha i bola mnie sutki czy moge byc w ciazy i czy moge juz zrobic test nie chce czekac do dnia nastepnej miesiaczkicykle mam co 26 28 dni

Gość najlepiej to
test to zawsze możesz robić, kto ci zabroni?? inna sprawa to kwestia czy wyjdzie wiarygodnie czy nie.

Gość iza0309
a czy jest to mozliwe zeby tak szybko mies dni plodne bardzo bym chciala kolejnego bobasa:)

Gość safdfhg @@@
wariatka -kolejny dzieciak...

Gość iza0309
czemu wariatka mamy juz 4 letniego synka pora na nastepne:)bardzo chcemy miec wieksza rodzine i stac nas na taki wydatek wiec czemu nie ja bylam jedynaczka i wiem ze jest ciezko:(

Gość iza0309
chcialam sie tylko poradzic kogos czy to mozliwe zeby zajsc w ciaze w ostatni dzien miesiaczki i czy juz sie ktos z takim czyms spodkal:)

Gość najlepiej to
przy krótkich cyklach i seksie w ostatni dzień okresu (a który to był dzień cyklu?) plemniki mogą dotrwać do owulacji.

Gość jedna taka ka
jesli moge doradzic to kochaj sie z mezem w dni plodne a nie w ostatni dzien okresu :D mamusiu :D:D:D:D:D

Gość iza0309
kocham sie z mezem wtedy kiedy mamy na to ochote czy kogos to dziwi:)a to byl 6 dzien cyklu

Gość jedna taka ka
starasz sie o dziecko i kochasz sie raz w miesiacu w dni nieplodne? buhahaha {leze i kwicze} daj sobie spokoj dzieciaku, nie jestes w ciazy i idz lepie lekcje odrabiac bo nawet gimnazjum nie skonczysz.

Gość iza0309
ciekawe kto jest wiekszym dzieciakiem daruj sobie swoje teksty nie napisalam ze kocham sie raz w miesiacu naucz sie czytac dziecinko

Gość jedna taka ka
"kochalam sie z mezem w ostatni dzien miesiaczki minely juz 2 tyg " cytuje. Wiec sie zastanow. A w ciazy nie jestes.

Gość iza0309
a jesli ktos bardzo chce miec dziecko to ciagle pruboje nie chciala bym byc twoim dzieckiem bardzo wyszczekana jestes gowniaro

Gość iza0309
ok tak napisalam ale czy to znaczy ze od tej pory sie nie kochalam widze ze trzeba by bylo wszystko ze szczegolami napisac

Gość jedna taka ka
Ty chyba probujesz nie wtedy co trzeba. Radze uwazac na lekcjach biologii w twoim gimnazjum, moze w koncu sie dowiesz w jaki sposob rozmnazaja sie ssaki, w tym ludzie.

Gość iza0309
raczej juz mam szkole za soba jesli tak cie to interesuje z toba w gimnazjum juz sie nie spodkam :)maucz sie czytac ze zrozumieniem i daruj sobie bo nie mam ochoty gadac z jakas zacofana cfaniara ktora mysli ze zjadla wszystkie rozumy wiec sie bujaj

Gość jedna taka ka
"a czy jest to mozliwe zeby tak szybko mies dni plodne" - skoro wspolzylabys sie rowniez po ostatnim dniu miesiaczki nie zadawalabys glupich pytan. Zal.

Gość WCZORAJ***************
kretynko wczoraj juz zakladalas ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz laski ci pisaly ze pojebana jestes !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jedna taka ka
Oj Izuniu, ja na szczescie nie chodzilam do gimnazjum, w moich czasach byly 8-letnie podstawowki, ktore przynajmniej nie produkowaly kolejnych dysortografikow i dyslektykow piszacych "cfaniara", "pruboje", "spodkam" :D:D:D A w ciazy nie jestes, nastepnym razem oprocz prezerwatyw zainwestuj w slownik ortograficzny.

Gość iza0309
ok wiec tak wspolzylam w ostatni dzien miesiaczki tak jak pisalam 2 tyg temu i od tej pory nie poniewarz moj maz pracuje za granica i widujemy sie srednio co 2 lub 3 tyg przez to zapytalam bardzo nam zalezy na kolejnym dziecku nie musisz mnie zaraz oceniac nic o mnie nie wiedzac

Gość iza0309
moze i robie bledy az tak zle jest:) ale tak powaznie to mam 25 lat sory za ta gowniare

Gość jedna taka ka
dobra dobra. Nie chce mi sie juz z toba pisac, "poniewarz" mnie nudzisz i irytujesz :D