Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysiek4

Zostawiłem żonę dla kochanki, jestem w rozterce.

Polecane posty

Gość Krzysiek4

Choć nie było tak źle to dziwnie się z tym czuję... Żona płakała i buntowała naszego syna 17letniego prosił bym mamy nie zostawiał. A ja od 3 lat dusiłem się w tym związku od kiedy poznałem swoją dziecwczynę obecną. Ona ma 4letnią córeczką która pokochała mnie jak tatę i jest to kobieta z klasą wzbudza we mnie pożądanie itp. a w mojej żonie nic takiego nie było. Ona nie pracuje, więc obiecałem jej, że co miesiąc będę dawał jej 6 stów, a synowi 100 zł kieszonkowego, a do czasu aż znajdzie pracę, będę opłacał rachunki wszystkie... A ona płacze, mówi, że sobie nie poradzi, że ją eksmitują (mieszkanie też jej daję, bo jest moje)... A ja w końcu czuję, że kocham i że żyję, chyba mam prawo do szczęścia?

Gość frajer ...
:-0

Gość lfkekfo2ekfjoi
hehe typowy facet az sie nie chce brac slubow z takmi asami szkoda ze po latach to wychodzi

Gość mardżolenka
prawo do szczęścia ma każdy człowiek więc twoja żona też a syn na świat się nie prosił tylko ty wkładając penisa w żonę i się spuszczając doprowadziłeś do stworzenia życia ale tak prawo do szczęścia ma każdy

Gość etere
jesli nie czujesz sie dobrze w malzenstwie to je zakoncz....

Gość etere
trzeba odroznic dwie rzeczy, to czy zona chce, zebys zostal tylko dla tego, ze sobie nie poradzi czy, ze cie kocha...

Gość powiem i ja .....
no wiesz teoretycznie każdy na prawo do szczęścia ale czy kosztem cierpienia innych ? pewnie zachowałeś się niby przyzwoicie mieszkanie zostawiasz ...rachunki będziesz płacił ....ale skoro Twoja żona nigdy nie pracowała a domyślam się że ma gdzieś ok 40 lat to jak myślisz gdzie znajdzie teraz tak od razu pracę hmmmm ?.....jestem ciekawa jak długo będziesz tak wspaniałomyślny ....bo jakoś wierzyć mi się nie chce że ta nowa pani pozwoli Ci długo łożyć na drugi dom i co wtedy zostawisz nie pracującą żonę bez środków do życia ?

Gość Prawdziwy Mezczyznaa
Dobrze zrobiles. Po co sie meczyc. teraznpewnie jestes z kochajaca i spragniona sexu kobieta. To twoje zycie,a te baby cie obgaduja,bo boja sie ze ich tez mezowie zdradza.

Gość frajer ...
Heheheeee :-D Stary pryk zlapal moda z dzieckiem i mysli ze blyszczy , tylka ta twoja nowa wspanaila milosc patrzy zeby miec odpowidniego sponsora co kase daje :-P A ten mysli ,ze jest adonisem :-P

Gość ssssssssssss
Zastanawiałeś się jak ona sobie poradzi finansowo? Teraz zapłacisz, a później? Odechce Ci sie prędzej czy później.

Gość jkjjkjkj
Co chcecie ... facet nie chce juz byc z zoną , jednak o nia zadbał w pewien sposób , choc nie musiał az tak . Ciekawe co by zona zrobiła jak by by lo odwrotnie . jest dorosła ! sponsor sie skonczył , czas zapierdalac w koncu . chieliscie rownouprawnienia , no to macie .

Gość lfkekfo2ekfjoi
ja nie mam meza nawet chlopaka ale to co robi ten pan to swinstwo i kurestwo!! bo nowa, bo mloda bo sraka idz w cholere

Gość Krzysiek4
Nie wiem, wydaje mi się, że ona mnie kocha naprawdę. Mówi, że świat jej się zawalił itp, jest młoda ma 38 lat, a pracowała w różnych zawodach w biurze, sklepie, jest kucharką z wykształcenia, a nie pracuje od 4lat od kiedy ją zwolnili i siedzi w domu od tego czasu, więc pracę jakąś znajdzie na pewno, a moja dziewczyna jest niezależna finansowo i sama mówiła, żebym pomagał żonie, mimo że kredyt na mieszkanie będę brał ale będę jej pomagał.

Gość Krzysiek4
A nie ma wielkiej różnicy wiekowej między nimi, bo żona ma 38lat, a kochanka 30 lat więć tu wcale a wcale nie chodzi o wiek ani o sex z fajną laską bo do tego nie trzeba brać rozwodu

Gość lfkekfo2ekfjoi
twoja zona i twoja dziewczyna:D cudownie to brzmi a teraz szczerze co ci nie pasuje w zonie?stara/.?

Gość bukaaa
Wiesz, ale ty nie robisz żadnej łaski. Rozwód będzie z twojej winy, żona wystąpi o alimenty, na syna też i nie wykręcisz się 100 zl na kieszonkowe :o

Gość Krzysiek4
buukka... Hmm no nie wiem czy by mi przysądzlili więcej jak 700z ł alimentów a opłaty za mieszkanie tel itp. to ok. 1000 zł miesięcznie, więc dzwine że piszesz że łąski nie robię....

Gość Krzysiek4
Little Me dzięki :)

Gość etere
jak zona ma 38 lat to chyba moze isc jeszcze do pracy, czy moze rozwod czyni z niej niezdolna do pracy?...zreszta bez wzgledu na to czy ma rozwod czy nie kobieta 38 letnia moze pracowac..

Gość w moje urodziny
żonie płacisz kasę, mimo że jej niekochasz;/ a obecnej płacisz coś?, przelew wysłałeś, jak PROSIŁA? Kochasz a tak olewasz? nie rozumiem facetów;/

Gość kijekdfbhdge
powiedz prawdę,czy żona zaniedbała swój wygląda?czy seks stał się nudny?dlaczego?napisz coś więcej,może chociaż skorzystają na tym inni,wiedząc co może pchnąć faceta do zdrady...chociaż moim zdaniem to kwestia charakteru ,a raczej jego słabości

Gość Krzysiek4
w moje urodziny ----> kochanka nie potrzebuje kasy bo pracuje i radzi sobi całkiem nieźle i nigdy nie prosiła mnie o kasę... A z żoną jednak wiele łączy więc nie miałbym sumienia jej ot tak zostawić

Gość Krzysiek4
kijekdfbhdge To tez- jak przestała pracować to się zaniedbała, nie było z nią p czym rozmawiać, nie interesowała się moją praca, nie rozumiała, że jestem zmęczony, skoro czasami wychodzę o 8 rano i wracam o 21 , często nawet obiadu nie zrobiła i nie sprzątnęła, co mnie denerwowało u niej, ale ta miłość wygasła i tak, jak poznałem moją, to się przekonałem jak to jest kochać.

Gość WY Z MALYMI JA Z DUZYMI
A kiedy byles z zona, na poczatku nie czules tej milos ci? DLaczego ozenil;es sie z nia w takim razie?

Gość Krzysiek4
Slub wzięłem z wielkiej milosci kiedyś było cudownie ale wszystko si ę skonczylo

Gość bjsns
bo miłośc to nie jest dar na całe życie,coś co nam się bezwzględnie należy..małżeństwo to ciężka praca 2 osób nad sobą,nad związkiem...a wiesz jak męczy siedzenie w domu?wiesz jak to dołuje?kobieta nie ma motywacji żeby się ładnie ubrać umalować...tkwienie w domu bez pracy jest jak kara może nie wszystko stracone,może spróbuj zrozumieć żonę,pomóc jej ?zmotywuj do poszukania pracy

Wyszalejesz się, z kochanką i tak wrócisz do żony. Bo takie kobiety chcą się zabawić ,podnieść swe Ego, a później powie ci SP....aj.

Gość Krzysiek4
bjsns - siedzenie w domu męczy? No co Ty ona sama stwierdziła że sobie odpocznie mogła robić co chce chodzić do mamy , sąsiadki, koleżanki kiedy jej się spodobało a wydaje mi się, że tak mówi, że sobie nie poradzi, żebym został z nią ... Ale to już niemożliwe... papuga2011 ojj mylisz się :) 3 lata jestem z kochanką i n aprawdę się kochamy, to nie jest przelotna miłoska, nie możemy żyć bez siebie.

Gość hdhdhdhdhdh
przecez zona tez tak bylo, ale sie skonczylo...