Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauulaa2222

Czy to obciach?

Polecane posty

Gość pauulaa2222

Dwa lata temu obcięłam sobie grzywkę tak na prosto przed brwi. Jednak ostatnio stwierdziłam ze już mi się znudziła i chciałabym coś zmienić. Postanowiłam zapuścić ją i tu pojawia się problem bo jak biorę ją na bok to ona się nie chce trzymać więc jestem zmuszona ją podpinac wsówką. Nie biorę jej do góry bo mam za wysokie czoło tylko na bok i podpinam tak na wysokości brwi. Czy to nie jest obciach że 22-letnia dziewczyna podpina sobie grzywkę jak mały dziecika i czy tak się teraz chodzi czy to dziwnie wygląda w moim wieku? Proszę o szczere opinie :) ;*

Gość Ken Rosenberg
jak Ci z tak dobrze to nie widze problemu

Ja mam tak samo, ale jak ją wezmę na piankę albo lakier to bez problemu trzyma się na boku:)Trochę opada na czoło, tak na skos, ale generalnie się trzyma.

Gość pauulaa2222
no u mnie niestety si,ę nie trzyma ani na piankę ani na lakier szczególnie jak jest silny wiatr to 3 minut nie wytrzymuje ten lakier :P więc jestem skazana na wsówkę ale trochę się krępuję :/

Gość dyhdx
ja mam 26 lat i czasami popierdzielam z grzywką spiętą wsówką;)

Ja bym się kompletnie nie przejmowała, tym co ludzie myślą. Jak zechcą to zawsze się czegoś czepią.

Gość pauulaa2222
no wiemże może moje pytanie jest głupie ale ja zawsze mam takie dylematy :p poprostu wszystkim się przejmuje :P a tak wgl to jak myślicie ile zajmie mi zapuszczanie tej grzywki? bo narazie mam do brwi taką krótką a chciałabym do ust ...?

Zależy w jakim tempie rosną ci włosy. Może pobierz sobie jakiś suplement.

Gość pauulaa2222
no powiem szczerze że tak trochę ponad centymetr na miesiąc... a jaki konkretnie suplement jest dobry na włosy? i czy to rzeczywiście pomaga ? próbowałaś?

Z faktycznie działających środków to mogę polecić olejek rycynowy. Po nim włosy i paznokcie szybko mi rosły. Co do tabletek, to słyszałam, że preparaty drożdży są niezłe, ale nie stosowałam. Poza tym grzywki rosną szybciej więc bądź dobrej myśli:)