Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albert szczecin

własnie wróciłem z cypru i mam depresję

Polecane posty

Gość albert szczecin

bylem tam 3 tygodnie, słońce, plaże, pyszne jedzenie, wspaniałe widoki, mili uśmiechnięci ludzie. Dzisiaj ide po ulicy: każdy naburmuszony, smutny, agresywny, dziewczyny patrzące wyniośle, faceci agreywni jakby mieli się zaraz bić, pogoda paskudna, deszcz i zimny wiatr, oplute chodniki, śmieci, niedomyci ludzie, nikt sie nie uśmiecha.

Gość krystian lębork
a co się dzwisz debilu? tu nie ma się z czego cieszyc. Jest bieda, zimny klimat. A tak swoją drogą to skąd miales kase na 3 tyg. na cyprze, bo z tego co wiem to ponad 3 koła cwelu jebany

Gość już zazdrosne polaczkii
wyzywają, bo też chcieliby pojechać nawet na tydzień ale ich nie stać :D zgryźliwość jakiej nigdzie indziej nie znajdziesz :)

Gość dzisiaj ide po ulicy
Ulice jeszcze pełne słońca, choc drzewa powoli robią się jesiennie kolorowe. Miłe klimaty ostatnich dni lata. niektórzy mijani sie spieszą, inni rozglądają. Kilka osób uśmiechnęło się do mnie, jeden chłopak wyskoczył z propozycją "kawy" ... jestes antypatyczny i dlatego tak na ciebie reagują?

Gość Panteerka889
pewnie nigdzie nie byłes i zmyślasz a nawet jak to prawda w co wątpię, to jestes tylko żałosnym chujkiem hahah

trochę faktycznie tak jest ale nie przesadzajmy, przecież sami mamy na to wpływ. nie chcesz nam chyba wmówić że jesteś uśmiechniętym, życzliwym kolesiem a wszyscy odpłacają ci zawziętością i agresją.