Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

millutka

tak sie zastanawiam,hmm?

Polecane posty

istnieja jeszcze tacy faceci na swiecie co wiedza co to odpowiedzialnosc,zycie we dwoje i szacunek do drugiego czlowieka?

Gość pogodny
takkkkkkk :D Pewnie ze sa :)) Tylko sa za mlodzi na zwiazki I zajmuja sie podrywaniem dziewczyn :D

Gość pogodny
Wychodz do miasta i patrz sie na chlopakow :) Ja codziennie wieczorkiem wychodze sobie na miasto i przygladam sie dziewczynom i zagaduje do nich , zawsze jakas fajna znajomosc sie trafi :D

Gość pogodny
Sa fajni chlopacy tylko trzeba sie ruszyc na miasto :)

wychodze tez codziennie na miasto wieczorem akurat tak sie sklada ze psa musze wyprowadzac ale sami ciapaci na ulicach(mieszkam za granica) chodze tez na dyskoteki ale ciezko natrafic na takiego ktory nie mysli tylko o jednym...trzymam dystans do obcokrajowcow

Gość NiktNIEwiedział
No pewnie ja taki jestem.Nie znoszę tylko u kobiet jak marudzi czy ma non stop te swoje fochy,co i rusz by Jej nie odpowiadało?nie ma szans bym kiedykolwiek się zakochał w takiej idiotce.Z takim nickiem to jesteś interesująca,napisz błagam jaka to jesteś ogólnie,wszystkie wady-zalety,i skąd jesteś?może to być Twoja ostatnia szansa,i nie mam tu na myśli siebie tylko kurcze Twoje szczęście piękna

Gość pogodny
Tez mieszkam za granica , jestem bardzo mlody i musze sobie radzic jakos :) Nie wolno sie poddawac :)) Napewno trafisz na fajnego chlopaka :D

no trzymam sie z daleka. ciezko opisac sama siebie no ale moze sprobuje napewno jestem osoba bardzo uczuciowa,szczera i otwarta i tego samego wymagam od drugiej strony.nie nawidze klamstwa byc moze dlatego ze sama klamac nie potrafie.bardzo bym chciala poznac kogos kto bedzie pragnol ze mna zalozyc rodzine za ktora bedzie stal murem.mam 21 lat mieszkam we wloszech i mam juz dosc tego kraju i tego co sie tu dzieje. napisz cos o sobie

o wadach zapomnialam gdy zajdzie mi ktos za skore potrafie byc naprawde wrednaa tak to sama nie wiem musieli bys my sie poznac

Gość Prezes_Wertyp
a gdzie pracujesz?

pogodny gdzie mieszkasz?ile masz lat? ja sie nie poddaje tylko ze ja bym polaka chciala a ich tu malo a nawet jak sie znajdzie to wielkie rozczarowanie.zylam tu z jednym 3 lata i bardzo sie rozczarowalam

Gość Trebron
Istnieją, ale z biegiem czasu kobiety doprowadzają do tego, że ten szacunek, odpowiedzialność itp. wychodzi im bokiem!!!

Gość Prezes_Wertyp
a wloch?

obecnie szukam pracy.od miesiaca nie pracuje bo jak zostawilam faceta musialam sie wyprowadzic do innego miasta i zostawic prace

Gość sexualny nebezpeczny
jam ci jest

nie chce wlocha oni wszyscy tacy sami sa strasznymi egoistami zadko sie zdaza zeby wloch byl dobry.oni sa dobrzy ale niestety tylko na poczatku pozniej kobieta zjezdza na drugi plan gdyz dla nich matka jest najwazniejsza

Gość pogodny
Ja mam 20 lat i mieszkam w Oslo :) Nie no na rodzine jeszcze za wczesnie ale tez szukam jakiejs stalej partnerki tutaj :D Strasznie podobaja mi sie norwezki i szwedki :D Polki tez mi sie podobaja ale tutaj w Oslo jakies przestraszone chodza takie.

Gość Prezes_Wertyp
a bylas z wlochem? skad takie wnioski? z wloch chce wracac do PL? i co dalej.

ja za jakies 2 lata chciala bym zalozyc rodzine najpierw trzeba kogos dobrze poznac :)

bylam ale krotko za to znam wiele polek ktore zyja z wlochem i wiele ktore sie rozeszly