Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuuuuurwamaćććććććććććć

Wesele. A mój facet zamierza iść sam!

Polecane posty

Czy to normalne??? Zapraszał mnie, potem stwierdził że nie idziemy, teraz nowa wersja IDZIE SAM!!! No kuuuurw@@@@@@@@@@@@@!!! Nie potrafie z nim zerwac... Jestesmy razem 15m-cy

Cóż jak lubisz być traktowana jak zero to rób tak dalej. I wmawiaj sobie że nie dasz rady, bo dasz.

Gość Przeciętny Kazimierz
On nie idzie sam tylko z Twoją konkurentką. Przegrałaś a on jest delikatny :)

kurw@ zaczyna mnie bolec coraz bardziej ze on w ogole ma takie mysli... ja go puszcze samego to wszyscy uznaja ze juz mnie nie ma... nic z tego nie rozumiem... wstydzi sie mnie czy jak... nie chwalac sie jestem atrakcyjna!!! do cholery

az tak pojebany nie jest bo wie ze bym sie dow o tym...

Poczytaj sobie książkę "Nie zależy mu na Tobie" masz tu klasyczny przykład że facet ma Cię w 4 literach.

Gość twoj stan jest bardzo
ale czemu sie wsciekasz?Chce isc sam -niech idzie.Ty wyskocz w tym czasie sobie w gory,Szklarska bedzie w sam raz.Potanczysz, powloczysz sie na szlakach, wrocisz rumiana i wesola:po co Ci durne wesele, gdzie obzarstwo i chlansko za stolem. A i nie zapomnij poinformowac swego mena o tym.Po co ma miec pretensje , ze nie wiedzial o wypadzie.

powiedz ze albo cie wezmie albo nie idziecie wcale. inaczej koniec. Bądz szczera, zapytaj sie czy sie ciebie wstydzi i co sie stalo ze tak chce zrobic, ze jest ci przykro itd. SZCZEROSC TO PODSTAWA:)

Zerwalabym juz teraz wiem ze bym tak zrobiła i nie zawahalabym się przed niczym, bo jeżeli teraz robi takie zagrywki to bedzie robił i pozniej i zobaczysz będziesz w toksycznym związku, a z tego to dopiero mega trudno wyjść.

a ja go chyba kopne w te cztery litery jak ma cos przeciwko bym przebywala z nim do chuja... jakby innych nie bylo... ciagle cos nie tak robie a to widac on jest jakis pojebany skoro potrafi zrobic mi takie swinstwo... ciekawe co wymysli jutro... mam urodziny... znajac zycie nawet nie wpadnie

uuu widze ze jestes niezle wkurzona, w sumie tez bym byla, masz racje olej go:)

Hehe Dziewczyny mi jak kiedyś ex powiedział, ze on ma zaproszenie na wieczór kawalerski to ja mówie ok spox nie ma problemu, zapytalam o którj odwieżć go tam i pozniej powiedzialam ze bede miala auto to przyjade a w miedzyczasie zeby nie siedziec w domu wyskocze z kolezankami na dyskoteke ktora byla pare ulic od mojego domu. Wiecie co zrobił? Powiedział ze nie, ze w takim razie on nigdzie nie idzie, ze pojedziemy do jego rodziców. OK, jak chcial tak bylo. Pozniej jak mnie rzucil od kolezanki dowiedzialam sie m.in. ze ja bylam taka niedobra bo DOSTAŁ ZAKAZ PÓJŚCIA NA WIECZÓR KAWALERSKI!

ja pow mu ze ja sie nie zgadzam i wgl a on swoje ze idzie sam...no zesz kurwa a co to ja jakas inna jestem to pow ze sie nie wstydzi tylko ze ja bylam kiedys tam kiedys sama (musialam isc bo to byla bliska rodzina a on nie chcial bo PODOBNO nie lubi wesel, a teraz idzie sb na wesele kolegi i podsobno nie bd sie bawil) i on teraz tez moze Pajac!

powiedz mu wprost: jak pojdziesz to z nami koniec. jak nie zareaguje, albo nic z tym nie zrobi, to bedzie znaczylo ze mu nie zalezy

no ja niby moglabym sb isc gdzies sie zabawic itd. Ale wtedy to ja bd zla i powie ze to nie ma sensu... zreszta niech tak bd... w sumie wcale nie musze gdzies isc( bo wcale nie lubie sie wloczyc) ale pow mu tak zawsze moge chcocby dla poznania jego reakcji

ja mówie dalam sie nabierac na takie sztuczki raz w zyciu, teraz jak jakis problem nie boje sie powiedziec i poznac reakcje bo wiesz na siłe to jeszcze nic dobrego nigdy nie wyszło i tyle.

tak zauwazylam... CHUJ W TWARZ PODSZYWACZOWI pewnie taki sam pajac jak ten moj... albo gorzej... Ja mu pow ze nie zgadzam sie by szedl beze mnie to sie zawiesil... zadzwonie zaraz do niego bo na nrazie nie moze ze mna gadac (praca)

jestem przekonana ze ze mna zerwie ale i jestem pewna ze kiedys wspomni ze bylam wspaniala...

facet 24lata a gorzej niz dziecko

Gość fa88/
Zerwij. Dla mnie to było by poniżenie...

tez sie tak czuje i co sb przypomne to placze ze traktuje mnie w taki sposob... inny raczej by mnie docenil

Gość kuuuuurw.amaćććććććććććć
prawdziwa ja

ile mozna plakac przez jednego faceta:(

Gość niechcętek
mój też odpierdala numery i też jestem wkurwiona,przyłanczam się do Ciebie:)

ooo a jakie np??