Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastaskaay

bóle miesiączkowe a ciąża...

Polecane posty

Gość anastaskaay

witam czy ból brzucha i piersi jest gwarancją, że ciąży nie bedzie, tzn pewniakiem, jestm w 23 dc boli brzuh i piersi czy to zawsze jest pewniak nadchodzącego okresu ? JAk myslicie?

nie zawsze jest to pewny objaw okresu, prawie identyczne objawy mogą wystąpić we wczesnej ciąży

Gość anastaskaay
do tej pory nie " zawiodlam " sie na tych objawach , nie zabezpieczam sie chce dziecka i znow w tym miesiacu to samo bol brzucha piersi i w nastepstwie na bank okres niedlugo czuje ze powinnam czuc sie inaczej gdyby sie udalo

Gość czesto w pierwszym iesiacu,
sa bóle brzucha jak w czasie czy przed okresem, no i piersi bola oi sa wrazliwe.

Gość anastaskaay
nigdy nie zdaze nawet testu zrobic bo przychodzi okres

Gość anastaskaay
Wydaje mi się że po co czekac do okresu ja juz w 16 dc wiem zawsze ze nie jestem w ciazy skoro znów zaczyna sie comiesieczny zwiastujacy okres ból piersi i na poltora tyg przed bol podbrzusza , juz wtedy mam pewnosc ze nic nie wyszlo . Zawsze zastanawiam sie po co czekac na robienie tych testow skoro juz wiadomo czy te dziewczyny inaczej jakos sie wtedy juz czuja nie maja dolegliwosci przedmiesiączkowych ? Co innego jak juz sie okres grubo spoźnia to tak , a w innym przypadku po co i po co czekac i sie nakrecac jak juz z góry wiadomo powiedzcie mi te dziewczyny co czekaja na testowanie czy nie macie boli miesiaczkowych w tym czasie a ni nic co zapowiada okres ???????

Gość OlaIAndrzej
Ja mam normalne bóle i wiem,że to na 99% okres. Choć w między czasie miałam inne dolegliwości więc 1% pozostaje = przygotowany test. Ale prawdą jest,że dziewczyny które zaszły, opisywały, że miały bóle jak na okres więc nie jest powiedziane, że ciąży może nie być!... Ale NIE MA SIĘ CO NAKRĘCAĆ! Najlepiej założyć, że @ będzie i się ewentualnie miło zaskoczyć;)

Gość anastaskaay
no wlasnie zawsze mnie zastanawialo jak dziewczyny pisaly ze czekaja na testowanie czy one w tym czasie nie czuly ze ten okres nadejdzie chyba u wiekszosci sa jakies zwiastuny okresu i to na jakis czas przed miesiaczka wiec po co te czekanie na testowanie ja tam wiem ze nie zaszlam od pierwszych bolow piersi i brzucha ktore u mnie sa prawie zaraz po owulacji zaczynaja bolec cycki niedlugo potem brzuch juz wiem ze jest po owu i w ciaze nie zaszlam bo przyjdzie ten okropny okres w sowim zyciu kupilam raz test bo mi sie troche spóźnila ale tez bez wiary bo dolegliwosci byly