Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka12

endonometrium a ciążą

Polecane posty

ciałko żółte sie pojawia co miesiąc, po tym jak pęknie pęcherzyk Graffa (owulacja to jest), często jest tak, że jajo sie zapłodni, ale jest naturalnie usuwane i nie dochodzi do zagnieżdżenia i kobiety nawet nie wiedzą że były w ciąży, tak sie dzieje z około 40% zapłodnionych jajeczek, dlatego widać może być pęcherzyk który jednak jest pusty i ciąży nie ma wynik beta powie Ci prawde

Gość kaska12
z tego co piszesz to jestem pewnie w ciazy bo pokazywal mi cialko zolte i pusty pecherzyk...tylko zastanawia mnie dlaczego nie powiedzial o ciazy... bo jakbym w ciazy nie byla to nie miala bym tego ciałka:(

Gość kaska12
a czy do zapłodnenia moze dosc w 29 lub w 25 dniu cyklu? cykle zawsze miałam 28-29 dniowe .... czulam jak miałam owulacje .....bo zazwyczaj no wiadomo wydostaje sie wieksza ilosc sluzu.... nie wiem juz sama czekam na ten wynik jak nie wiem na co ....

Ty w ogole nie czytasz co ja pisze... przecież napisałam, że zapłodnione jajeczko mogło zostać wydalone i w ciąży NIE JESTES ale pęcherzyk sie wytworzył z tym że pozostał pusty

Gość kaska12
beta hcg wynosi 97.....czyli w 100% ciąża??????????

tak, jesteś w ciąży na 100% pusty pęcherzyk oznacza że albo ciąża jest bardzo wczesna i jej jeszcze dobrze nie widać, albo ciąża jest obumarła, obstawiam tę pierwszą opcję

Gość kaska12
z badaniawynika ze to 4 tydzień

Gość kaska12
zastanawia mnieteraz jedno..... jeśli ostatni okres miałam 7 sierpnia to jestem w 5-6 tyg ciaży czy nie mam za mało tego HCG??

Gość kaska12
prosze oodpowiedz,,, strasznie sie denerwuje

Gość kaska12
???? jest ktoś tam??

zapewne zaszłaś w ciążę później niż przypuszczasz i ona jest wcześniejsza niż myślisz

Gość kaska12
moniak, prosze mozesz to rozwinąć?

Gość kaska12
jedyne dni w które moglam zajsc to 1 lub 4 wrzesnia..... bo tylko wtedy kochalam sie z mezem.... czułam ze jest juz po owulacji,,,,, jak pisalam okres mialam 7 sierpnia lekarz na tym usg nic nie widzial a beta wyszlo 97.... kazał mi sprawdzic beta dla 6 tygodnia a moje pasuje tylko do 4.....

Gość kaska12
dzis znow bylam u lekarza i nic na usg nie stwierdzil od mozliwego zaplodnienia minelo juz 18 dni? czy to mozliwe ze nie ma jeszcze pecherzyka?

Gość kaska12
prosze o odpowiedz......

A robilas ponowna bete? Pecherzyk jest widoczny przy becie co najmniej 1000 albo wiecej.