Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda zakłopotana

jak powiedzieć prawde

Polecane posty

Gość młoda zakłopotana

witam mam 19 lat 3 lata temu napisał do mnie chłopak na początku traktowałam go jako znajomego później przyjaciela kilka razy nawet zrywalismy kontakt a jednak on ciągle zabiegał o mnie po roku tez zaczęłam coś czuc spotykalismy sie coraz cześciej dziś jesteśmy para dziś wiem ze w wieku 18 lat dziewczyna z która spotkał sie kilka razy zaszła w ciąże wzieli ślub a ich związek trwał kilka dni i ma córkę.Ich związek się zakończył i są po rozwodzie cywilnym. Od mamentu w którym się dowiedziałam minął ponad rok dziś stoje przed bardzo trudnym zadaniem mieszkamy od siebie dość daleko dlatego nikt z mojej rodziny nic o tym nie wie dlatedo muszę powiedzieć rodzicom cała prawdę dodam ze są oni staroświeccy i dość rygorystyczni. Potrzebuje jakiejś rady może ktoś był w podobnej sytuacji ? lub ma jakies zdanie w tym temacie?

Gość zrozpaczonaanielica
w takiej sprawie trzeba powiedzieć wprost, nie ma co kombinowac, strasznie nieskładnie piszesz, generalnie, ma byłą zonę i dziecko?

Gość młoda zakłopotana
dokładnie tak 4 letnią córke i byłą żone

Gość wyluzuj laska
masz 19 lat i chcesz sobei zawracać głowę jakiś rozwodnikiem z dzieckiem ? innych facetów zabrakło czy jesteś po prostu desperatką szukającą problemów ?