Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdw3r

mam 23 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Polecane posty

Gość sdw3r

co o mnie myslicie ? To niestety przez niesmialosc

Gość przebijam mam 25 lat
i nawet dziewczyny nie trzymalem za reke 🖐️

Gość Klaudia_
Ja zastanawiam się czy Twoje narządy płciowe nie przyschły Ci do krocza z powodu ich bezużyteczności.

Gość sdw3r
przykro jest patrzec jak moi rówiesnicy sie żenią a ja nawet damskiego krocza nigdy nie widziałem

Myśle o Tobie , że musiało coś się wydarzyć w Twoim życiu, co spowodowało taki stan rzeczy, albo jestes człowiekiem nieśmiałym bądź bardzo wymagającym .

Gość WPT1313
E tam pieprzysz że przez nieśmiałość. Ja stawiam że ty w ogole nie masz nic ciekawego do powiedzenia i zaoferowania dziewczynom.

Gość przebijam mam 25 lat
i sprawa rozwiklana 🖐️ teraz moge skoczyc

a ja mam 27 lat i w tym miesiacu bede mial 28 i nigdy tez nie mialem dziewczyny, nie trzymalem dziewczyny za reke i nie calowalem :o

Gość 345345345
*BLE BLE* za to siedzisz przez kilka lat na kaffe i sie nie rozwijasz...więc idząc tym tokiem za 10 lat bedziesz dalej pisała "a ja mam 37 lat w tym roku 38" i tak do usranej

Gość ale ble ble jest na tyle
"inny" ze to nie pojmuje 🖐️ zamiast zapisac sie do jakiejs szkoly wieczorowej , znalezc malo ambitna prace zajac czas to siedzi w dzien w dzien na forum i "mam xx lat nie mialem dziewczyny czy jestem zalosny?" no kurwa mac wtf???

Gość WPT1313
Dokładnie - sprawa rozwiązana, bo takich okazji jest na pęczki aby się choć na chwilę przestać wstydzić, niewątpie że również wy mieliście takie okazje a że nie mieliście co z siebie wykrztusic i nie mieliscie do kogo to już inna bajka. Dobrze jest przynajmniej wiedzieć na czym sie stoi. Prawda jest taka że mamy jajecznice w glowie.

"za to siedzisz przez kilka lat na kaffe i sie nie rozwijasz...więc idząc tym tokiem za 10 lat bedziesz dalej pisała "a ja mam 37 lat w tym roku 38" i tak do usranej" Nie jego wina że dostał taki charakter. 🖐️

Gość ale ble ble jest na tyle
a ty znow o tym charakterze :O czyli ble ble od malego siedzial na kompie a mamusia mu wszystko dawala pod nos , spoko 🖐️ to jak nie siebie ma winic to matke ze taki sie stal 🖐️

Tak, nie jego wina, lepiej dać mu seks bo mu się należy, miłość bo się należy i tak dalej. Nie byłaby jego wina, gdyby nie wiedział że może żyć inaczej. No, ale ciężko przyznać licznym ludziom, że są zwyczajnymi idiotami.

Tak, nie jego wina, lepiej dać mu seks bo mu się należy, miłość bo się należy i tak dalej. Nie byłaby jego wina, gdyby nie wiedział że może żyć inaczej. No, ale ciężko przyznać licznym ludziom, że są zwyczajnymi idiotami.

Gość smarkaczem jesteś jeszcze
Ja nie miałem dotąd dziewczyny, a mam lat 29, niedługo 30. Powód? Nieśmiałość, ale tylko w stosunku do kobiet, tak poza tym jestem zupełnie normalny. Zrobienie tego pierwszego kroku wydaje mi się trudniejsze od zdobycia Mount Everest, poza tym niemal wszystkie moje rówieśniczki są już zajęte, a szukanie igły w stogu siana jest zniechęcające i bywa niebezpieczne. Niestety, w naszej przaśnej kulturze panuje jakaś dziwna mentalność, która zabrania kobiecie wyjść z inicjatywą. Podobno to się zmienia, i dobrze, tylko dlaczego te zmiany idą tak powoli, bo ja jakoś ich nie widzę.

Gość LoOoOsEr orange
Mam 27 lat i nigdy nie miałem poważnej dziewczyny. Już niedługo będę miał piękną dziewicę.

Gość nanana5
idż na impreze i poderwij jakąś;p

Gość o.o.o.
ja mam 23 lata i nie miałam nigdy chłopaka, ale ja nieśmiałością nie mogę się zasłonić, bo to przecież oni mają podrywać mnie. ale tak, za rękę ktoś mnie trzymał i nie tylko... :P mogę powiedzieć, że się mnie boją :P ale to takie gadanie... prawda jest taka, że niektórym nie jest dane szczęście w tej kwestii i tyle, bo jakoś istnieją brzydcy, głupi, nudni i nieśmiali, którzy mają drugie połówki.

Gość kondor
Mam 33 lata i nie miałem dziewczyny.