Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wergnerr

Co mają w sobie faceci, którzy są oblegani przez kobiety?

Polecane posty

Gość gnks
no jak to co? kurwiki w oczach ];->

Gość Ligor
a co w tej historii jest takiego nieprawdopodobnego że twierdzisz, że jest to bajkopisarstwo???

Gość Ligor
to pytanie było do skgkrfjskdlak

Mamy pięcioro dzieci dorosłych,wszyscy są po studiach 5-letnich.A do przyszłej żony dojeżdzałem 100 km ,nie autem jak dziś tylko pociagiem czy nawet stopem.I nie pitol mi tu młodzieniaszku,ze Ty taki cool jesteś.Jesteś zwykłym zakompleksionym chłopczykiem ,który tylko zawsze trudności widzi.

Gość skgkrfjskdlak
widzę że nie znasz ducha i jego klonów:) Facet potrafi prowadzić zażarte dyskusje sam ze sobą a jak tylko pojawi sie jakiś facet na horyzoncie to zaraz zaczyna go atakować...taki to jest pewny siebie:D

skgkrfjskdlak-- bajki zazdrośniku teraz tylko Ty opowiadasz.Zamiast tutaj ze mna gegać,przygadaj sobie na cafe jakąś dziewczynę.Potrafisz czy mam za Ciebie to uczynić:D

Gość skgkrfjskdlak
dziewczynę to ja ma w realu a tutaj wchodzę czasem pośmiać sie z takich jak ty:D

masz świetne marzenia.Jakbym był na Twoim miejscu już dawno z swoją dziewczyną bym był a nie przy kompie:DTylko w buzi tutaj jesteś mocny a w realu jesteś knypkiem i konia walisz.Kobiety nigdy jeszcze nie miałeś i nie pieprz mi tutaj głupot:D

skgkrfjskdlak-- najwyższy czas dorosnać i zmądrzeć:D Na razie Ci to nie grozi jak dupska z kompa nie podniesiesz:D

Gość skgkrfjskdlak
zrozum duchu że nie każdy tu jest taki jak ty:D

Powiedz mi orange na proste pytanie dlaczego mam tyle nicków i je czesto zmieniam,chociaż wiem ze jestem na nich rozpoznawalny.:D

wergnerr-- tak zawsze bywa autorze jak nieokrzesani chcą zabierać głos nie mając zielonego pojecia o zyciu.:D

Gość skgkrfjskdlak
chwalenie sie podbojami w takim miejscu jak cafe świadczy tylko o kompleksach i niewielkim potencjale. To że nawiązesz tu z znajomość z jedną czy drugą desperatką podobną do siebie chluby ci raczej nie przynosi... A poza tym...Prawdziwi mężczyzna nie dodaje sobie splendoru chwaląc sie wyimaginowanymi podbojami i rzekomą atrakcyjnością w oczach kobiet na takim forum... Prawdziwemu , pewnemu siebie facetowi juz sama tego faktu świadomość wystarcza:)

skgkrfjskdlak-- pierwszy raz to uczyniłem aby skrzacikowi utrzeć nos.A jestem tutaj już 3 lata.Wiec niechlubny bedzie ten mój dzisiejszy dzień:( ubolewam nad tym:)

Gość skgkrfjskdlak
Uciekam duchu do realnego życie więc wybacz że juz wiecej nie odpowiem...Możesz to zinterpretowac jako swoje wielkie zwyciestwo:) Przeżyję:D

odpowiem Ci offerma aby zaspokoic Twoją ciekawość:DOtóż Ci moi antagoniści sami sie oddzywają krzycząc duch i odkrywają swoje karty,Wieć już mam nad nimi przewage nie zamieniając zadnego słowa z nimi:D

Gość ja nadal nie rozumiem po co ci
te nicki. mógłbyś jaśniej?

Powiedz mi kto do was przyszedł na temat i więcej jak 4 godziny rozmawiał.Przyszedł pierwszy raz jako nieznany nick.

Gość ja nadal nie rozumiem po co ci
Odpowiesz mi na pytanie? :(