Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TenisZiemny

Najlepsze i największe forum tenis ziemny

Polecane posty

Gość DzisiajGrałem
A ja dzisiaj nie gralem bo zakwasy mnie dopadły

Gość Tarakoto
u mnie na hali jest remont do końca tygodnia pozostaje modlić się o pofodę

Gość magazynzdrowie
jaka jest waga samego naciągu tenisowego czyli tych 11m? ktoś wie?

Gość magistermgr
od 15 do 20g waży sam naciąg do rakiety.

Gość bezróżnicy
a waga, którą podaje producent na ramie rakiety tenisowej to jest pewnie bez naciągu.

Gość strawa
Waga podawana jest bez naciągu dodajesz te 20g i masz wynik

Gość AGNIESZKARAD
Dzisiaj chyba Agnieszka Radwańska grała w Chinach WTA ktoś zna wynik i drabinkę turniejową?

Gość feżelazo
Coś mało tego tenisa w eurosporcie, jakie teraz turnieje są grane?

Gość APXlab
W Mysłowicach ma być otwarta nowa Hala albo nowy kort tenisowy w Hali czy ktoś coś wie, gdzie i jak to będzie wyglądać.

Gość AxAxAx
W Sosnowcu w Katowicach to wiem gdzie ale Myslowic nie znam.

Gość CiekawyTego
Jak tam Agniecha ostatnio grała jakiś turniej ktoś cos wie.

Gość Wigry3iWigry2
Uwaga na rakiety tenisowe Babolat Mając na uwadze co dzieje się z rakietami Babolat profesjonalnymi jak i juniorskimi zakładam taki wątek, aby ostrzec przyszłych nabywców. Wiele rakiet pękniętych bez przyczyny już po kilku tygodniach gry. W Polsce jak i za granicą. W sportbb powstał międzynarodowy wątek o tym. sportbb.pl/viewtopic.php?f=342&t=12857&start=10 Zapraszam do przeczytania komentarzy i obejrzenia zdjęć. Pozdrawiam.

Gość cerazwięcejludzi
Coraz większa haja o te rakiety. Zgłasza sie coraz więcej osób z pękniętymi i połamanymi rakietami Babolat. Jednemu gościowi nie uznano reklamacji, chociaż na oko widać, że to jakaś wada konstrukcyjna. Rakiety Babolat to jakieś buble za spore pieniądze.

Gość ichrasmiton
Są nowe modele nowy wygląd, Agnieszka i Urszula Radwańska mają chyba już inne te Babolaty.

Gość gdzie-tanioo
Gdzie najtaniej w Polsce można kupić nowe rakiety tenisowe? Ma ktoś jakiś ulubiony sklep? Byle nie allegro!!!

Gość sportbb
Jest kilka sklepów internetowych, wybierz najpierw markę a ja napiszę Ci gdzie szukać. Na razie poczytaj jaką rakietę tenisową wybrać. http://sportbb.pl/viewforum.php?f=342 Pozdrawiam.

Gość sportbb
Jak chcesz sprzęt pewny, bez zastanawiania się później co to jest to proponuje Vektor Sport Wyłączny dystrybutor w Polsce firmy Yonex ul. Cypryjska 70 02-761 Warszawa Mazowieckie Polska E-mail: info@vektorsport.com.pl Telefon: 22 651 67 22 Faks: 22 651 78 66

Gość TenisDlaDzieci
Tenis dla dzieci. Lekcje tenisa dla dzieci w Dąbrowie Górniczej. Szkoła tenisa dla dzieci tworzy grupę w wieku od 7 do 9 lat. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu Andrzej 604159390 O inicjatywie można poczytać w http://sportbb.pl/viewtopic.php?f=343&t=23385 Zapraszam.

Gość Aga_1988
Karola dzięki za link do www.love4tennis.pl - przede wszystkim materiał o stresie.

Gość tenisfitness
Szkoła tenisa Będzin Instruktor tenisa Będzin Instruktorzy tenisa w Będzinie zapraszają na - lekcje tenisa dla początkujących i dla dzieci - sparingi dla średnio zaawansowanych i chcących tylko pograć tenisistów. - Tenis Fitness (specjalny program dla poprawy wytrzymałości i szybkiego pozbycia się wagi) Zajęcia (indywidualnie lub w grupie) prowadzimy najczęściej na kortach tenisowych w Będzinie lecz nie ma kłopotu dojechać na umówione miejsce. Cena za 1 godzinę od 20 zł Kontakt. Tel. 604159390 Zapraszam. http://sportbb.pl/viewtopic.php?f=343&t=23433

Gość dirty_majki
polecam jak ktoś już chce się poważniej bawić to zajrzeć na stronę http://erakiety.com jest tam duży wybór rakiet używanych i nowych do squasha, tennisa czy badmingtona ... rakiety niedostepne w innych sklepach w Polsce!

Gość Pozdrowienia z RPA
>> - Halo ? >> - Cześć maleńka, tu tatuś, daj mi mamusie >> - Tatusiu, mamusia jest na górze w sypialni z wujkiem Frankiem >> po dłuższej chwili milczenia: >> - ależ córeczko, nie masz żadnego wujka Franka ! >> - nieprawda ! mam ! i jest teraz z mamusią w sypialni ! >> - Ok, no cóż....posłuchaj uważnie, chce żebyż cos dla mnie zrobiła. >> Dobrze? >> - Dobrze tatusiu >> - to idź na góre do sypialni, zapukaj do drzwi i powiedz, ze tata >> właśnie parkuje przed domem... >> .. kilka minut później : >> - już zrobiłam >> - i co się stało ? >> - mama bardzo się przestraszyła, wyskoczyła z łóżka bez ubrania i >> zaczęła biegać po pokoju i krzyczeć, a potem potknęła się o dywan i > wypadła >> przez okno i leżyy nieżywa. >> - Boże, a wujek Franek ? >> - on tez wyskoczył z łóżkaka bez ubrania i krzyczał i w końcu >> wyskoczył przez okno, to z drugiej strony i wskoczył do basenu. Ale > tatusiu, >> tam nie >> było wody, miałeś napełnić go w zeszłym tygodniu i zapomniałeś. No i >> wujek upadłna dno i też jest nieżywy. >> ..baaardzo długa chwila ciszy, aż wreszcie : >> - hm mmm, basen mówisz ? a czy to numer 555-67-89 ????

Gość zuzannaanna
Słyszałam niedawno że Tuan Club w Piasecznie organizuje Tenis Xpress. Na ich stronie http://klub.tuanclub.pl/oferta/tenis/tenis-xpress wyczytałam, że kurs trwa 6 tygodni a cena (405zł) obejmuje również wypożyczenie sprzętu i opiekę trenera. Myślicie, że warto iść? Moja znajoma była i jest zadowolona. Mówi że te 400 zł to bardzo mało za tak profesjonalny kurs. Ja słyszałam od siostry że w Poznaniu godzina kosztuje 135 zł.

Gość gość
Witam serdecznie, na początek zaznaczę, że nie gram w tenisa, natomiast moje dziecko uparło się, że chce grać. Muszę jej kupić rakietę , znalazłam sklep ze sprzętem http://goldenset.pl/k15-Rakiety_juniorskie_i_dla_dzieci.html, ale zupełnie nie wiem co dla niej wybrać, może ktoś ma jakąś radę?

Gość tenismaster231
Jeśli chodzi o tenis ziemny to polecam zapoznać się z tym artykułem, tutaj masz wszystko o tenisie: