Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejże...

dlaczego jest tak mało biseksualnych facetów?

Polecane posty

Gość ejże...

dlaczegoooo?

Gość KazikS_44
Faceci chcą być męscy i nie chcą się przyznać. Boja się odrzucenia od kobiet Boją się że dostaną wp...ol albo że zostaną wyśmiani przez innych facetów

Gość KazikS_44
Faceci chcą być męscy i nie chcą się przyznać. Boja się odrzucenia od kobiet Boją się że dostaną wp...ol albo że zostaną wyśmiani przez innych facetów

Gość ejże...
dziwny jest ten świat

Gość john z otwocka
oj kazik... raczej ona nie pyta czy się boją przyznać ale dlaczego jest tak mało? Odpowiedź jest prosta - pedalstwo jest obrzydliwe i to że jest mało facetów biseksualnych potwierdza regułę - PEDALSTWO NIE JEST NORMALNE!!!! TO ODCHYŁ!

Gość piękny_erotyczny_sen
DO pieca z pedałami !!!

Ale na szczescie troche ich jest. Niestety wiecej jest takich intelektualnych wysrywek jak te dwa wyzej. Ale coz, na zalew idiotow nic sie juz nie poradzi.

Gość john z otwocka
intelektualne wysrywki to przekonywanie jak to pedały są normalnymi ludźmi :)

Dzon, zdaj sobie sprawe, ze trzymajac swoj zakuty leb we wlasnej dupie, jestes megapedalem i zadna ciotka nawet nie zblizy sie do twojego rekordu.

Gość john z otwocka
heh i to są własnie argumenty pedałów - kto się tym brzydzi i uważa, że to sprzeczne z ewolucją to już ma zakuty łeb, jest beretem, zacofanym wschodnim gamoniem a nie światłym europejczykiem bo tylko tacy akceptują pedalstwo i wciskanie naszym dzieciom rzeczy nienormalnych jako normalnych w imię fałszywie pojmowanej tolerancji

Gość Yghh
Biseksualizm to nie jest normalne :P Chociaż by dlatego (będę wulgarna) że nie mają sobie gdzie wsadzić, a w przypadku kobiet - co wsadzić :P dlatego m.in nie pasują do siebie tacy ludzie :P Tak, baardzo dziwny jest ten świat :P Zakłócają porządek świata i natury :P

Dzon, nie rozumiesz i nie zrozumiesz nigdy zapewne. Ale to nie o to chodzi co cie brzydzi i czy jestes europejczykiem. Nawet jakbys byl kosmitczykiem, to nadal durnym. Nie polece ci zajrzenia do ksiazek o historii rasy ludzkiej lub do poparno-naukowych, bo zapewne czytanie tez wg ciebie nie jest normalne. Jestes zakuta pala bez wzgledu na plec, orientacje, wyznanie itd. Twoja opinia jest zjawiskiem powszechnym, podobnie jak i ta, ze nie mozna zgwalcic prostytutki, he he he he.

Gość john z otwocka
ale bzdury pleciesz Deehman - znów potwierdzasz moją teorię, że według pedałów każdy ich przeciwnik jest zakutą pałą, który ksiązek nie czyta... to że pedalstwo miało miejsce w Grecji i Rzymie czy w ciągu dziejów ciągle nie dowodzi, że jest rzeczą NORMALNĄ... ale ok, według Was ciot tylko człowiek nieoświecony, tępy i zacofany może nieuznawać Was za zdrowych psychicznie ludzi - i niech tak będzie... miziajcie siępo pisiorach w domowym zaciszu ale nie edukujcie naszych dzieci że to normalne, a już niedopuszczalne jest żeby pedalskie pary wychowywały dzieci!

Gość Pierrdolicie oboje jak odmroże
ni. pedał też człowiek, jak każdy z nas - tylko jego orientacja jest nienormalna,ale przecież nie tylko orientacja tworzy człowieka jako całość.prawda ?

Gość nie jest mało
co najmniej 2/3 facetów ma chociaz raz doświadczenie homoseksualne, z tego tylko kilka procent to geje, reszta to po prostu biseksi. Czy to jest mało? Jest poza tym bardzo mądre powiedzenie: nie ma 100% heteryków, są tylko źle podrywani przez gejów.

Gość jajaaaaoonnaaa
pedał ,lezba tez człowiek,tylko,że z takimi intymnie nie chcę mieć do czynienia.

Po pierwsze do grupy okreslanej przez ciebie jako pedalstwo sie nie zaliczam. Po drugie jak pisalem, nie zrozumiesz, wiec bez sensu tlumaczyc czemu jestes zakuta pala i ze z owym pedalstwem to nie ma nic wspolnego. A orientacja jest "nienormalna" dla waszego kregu kulturowo-cywilizacyjnego. A nie dla kazdego. A ze nie orientacja tworzy czlowieka, to jedyna prawda w tym pierdoleniu.

Gość Yghh
Sory ale zerzygałabym się jak by mnie dziewczyna podrywała :P:P:P i mów za siebie :P:P Takie głupoty a potem się ludzie dziwią że są opętania. Sodoma i Gomora normalnie.

ja już się nie odzywam - nie mam siły - cokolwiek by mówić, czy ktoś wierzy w Boga czy inną siłę sprawczą i w nic nie wierzy - HOMOSEKSUALIZM jest wbrew naturze! I tak, jestem HOMOFOBEM i dla mnie to akurat komplement :)))

Gość Heteromen
Geje do pieca!!!

Gość Heteromen
Cioty do gazu!!!

O. I brawo za wysilek intelektualny Dzon. Jestes homofobem i to dla ciebie komplement :). Dla mnie jestes takim samym palantem jak rusofobi, heterofobi, cipofobi i wszystkocoinnenizmojadupafobi. A czy cie to brzydzi, czy sluszne jest tylko w pipe i zone w ryja po pijaku zamalowac, to mi wisi. Jestes Prawdziwym Polakiem i badz z tego dumny.

Gość Heteromen
Do kastracji yebane cwele!!

deeman - hahaha :) taaaaak... po pijaku w ryja zamalować - i kto tu trzyma się stereotypów? No widzisz - ciągle uważasz się za nie wiadomo jakiego intelektualistę bo w Twoim światopoglądzie homofob to belga i nie dociera do Ciebie, że dla innych to może być powód do dumy... cóż wobec promowania w telewizji osób, których transwestytyzm świadczy o tym, ze mają tzw. OSOBOWOŚĆ a ludzie potrafiący dużo więcej w danej dziedzinie i mający poukładane w głowie są bez owej OSOBOWOŚCI nie dziwię się że wielu daje się nakarmić tą całą papką o tolerancji tak jak Ty

Pudlo. To m.in. ja robie te papke dla wącholi siedzących z bronxem krzepkim i uwazajacych ze maja powod do dumy, bo nienawidza pedalow. Buehuehuehue. Duma:)))) Co za motloch...

robisz papkę... ale jak widać sam w nią wierzysz - powiem Ci cośjeszcze - widzę, że masz taki sam stosunek do ogółu społeczeństwa jak ja do PEDAŁÓW czyli jesteśmy sobie równi tylko mamy inny "target" ...mimo wszystko ręki bym Ci świadomie nie podał ani Ty mi

ogół społeczenstwa jest mi obojetny. A ty jestes dumny, ze nienawidzisz pedalow. Dla mnie jest roznica :) W zasadzie to nikomu nie powinienes podawac reki, bo a nuz to pedal, lezba, zyd, komuch, ku*wa, pies, cygan, ruski, wsiok, hif i sto innych powodow dla ktorych mozesz byc dumny, ze ich nienawidzisz.

z tych, których wymieniłeś nie podam jeszcze tylko ręki komuchowi (takiemu chociazby który prze 89' był wysoko w slusznej władzy a teraz śmie się nazywać demokratą) :) a to właśnie dlatego, ze czytam i znam historię.... pozostałym podam rękę :) bo nie brzydzę się lesbami (nawet mi się podobają), zydzi są mi obojętni, kurwom chętnie podam i to nie tylko rękę... mam wymieniać dalej?

Gość Dumny Polski Gej
HETEROLE DO GAZU!!! ZAKUTE, ZACOFANE ŁBY - DO GAZU!!!!