Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowakafeterianka

slaba erekcja

Polecane posty

unikal wspolzycia, a po fakcie okazalo się ze ma slaba erekcję...za drugim razem to samo, czy to przypadlosc ze tak powiem na stałe????

Gość ekspert w tej dziedzinie
a ile ma lat? :classic_cool:

niestety tylko 27

lat ma 59 chcialabym juz obczaic jak wyglada jego ejakulat bo mi np. cipaa stoi unosi sie jak hooj

Gość vector y
to zaburzenie, powinien się leczyć, po prostu dobry seksuolog

podszywy spadac! a czym to spowodowane w tak młodym wieku?:(

Gość jadwiga baczyńska
czasem to kwestia stresu, przepracowania ale to rzadkie i trwa krótko, tydzień, dwa mój facet nawet zestresowany daje radę i stoi na baczność:) jeśli problem trwa już jakiś czas to pora udać się do lekarza, ludzie wstydzą się, ignorują to, co wpływa na relacje zamiast dać sobie pomóc, nieraz to problem fizyczny a nieraz psychiczny, sama nic nie wymyślisz

Gość drzewwwwtya
niektórzy faceci maja problemy a niektórzy nie , to od niczego nie zależy tak samo jak jedna osoba ma skłonność do kataru a inna nie są faceci którzy maja słaba erekcje, mogą się ratować jakimiś lekami albo zabiegami taka przypadłość

Gość gość
Zamów mu Vialafil z http://vialafil.com.pl !!!!!!! środek na poprawę potencji,wzwodu itp. ja go stosuję regularnie i mój sprzęt działa jak szalony!!! SEX TO ZDROWIE!

Gość Leszek41
Mój siusiak był nieduży a erekcja słaba wobec tego zacząłem szukać sposobów na zmianę. Poradziłem sobie z wsparciem tabletek IQman. Przywiózł mi je znajomy ze Stanów. Wpływ tych tabletek mnie aż zaskoczyło, siusiak jest większy a erekcja silna jak nigdy do tond :) aktualnie mogę robić to o wiele częściej, prędzej się regeneruje :)

Gość gość
A długo się znacie? To może być też objaw stresu, może też bardzo mu się podobasz i tak się spina i tak mu zależy, że go mały nie słucha :) Być może też potrzebuje lekarza...