Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna dzisiaj

Miał ktoś usunięcie szyjki macicy?

Polecane posty

Gość smutna dzisiaj

Czeka mnie usunięcie szyjki macicy, boję się strasznie Jest ktoś może po takiej operacji ?

Gość nogi......
a czemu musisz usuwac????

Gość smutna dzisiaj
bo mam CIN III komórki przedrakowe

Gość smutna dzisiaj
dysplazja dużego stopnia CIN III

Nie mam pojęcia jakie są pozniej skutki takiego zabiegu.. to straszne. Ja mam cysty na jajowodach do usunięcia,,, tez sie boje ale jeszcze nie zglosilam sie na zabieg...

Gość nogi......
a bralas pigulki anty?

Gość hdkdkds jd
ciesz sie ze tylko szyjka.. ja mam miesniaki i juz mi dawali do rozwazenia usunięcie macicy :O

Gość smutna dzisiaj
hdkd... tzn. miałaś już coś wycinane?

Gość sdfdfffggghgh
a z iloma facetami mialas seks?

Gość smutna dzisiaj
mi na zabiegu kolposkopii żadnego znieczulenia nie dali, a pobrali 3 wycinki, myslałam,że zemdleje z bólu byłam bliska.

Gość hdkdkds jd
nie własnie ide na dokładne badania, nie wiadomo czym to sie skończy :O wrzuć temat w googla, ja o miesniakach sporo sobie poczytałam

Gość echhhh...
smutna - moja mama miala to... hmmm... z 10 lat temu

a co to ma do rzeczy z iloma miala seks???ale ktos tepy....!!! a masz juz dzieci?

Gość hdkdkds jd
a miałas to w klinice czy w gabinecie? nfz czy prywatnie?

Gość sdfdfffggghgh
chce poznac przyczyne choroby, pigulki anty nie, to co?

Gość smutna dzisiaj
nie mam zamiaru opisywać z iloma facetami miałam sex, temat jest o czym innym, więc nie rozumię Twojego pytania? I dziękuję z góry tym którzy nudzą się na tym forum i zaraz zaczną opisywać ,że facet mnie rakiem zaraził, zostawcie te głupie zaczepki dla siebie.

Gość hdkdkds jd
a co to ma do rzeczy z iloma miala seks???ale ktos tepy....!!! no niestety ma każdy partner ma swoje zoo na penisie i część tego zoo zostawia ci w pochwie ;)

Gość echhhh...
mama miala to w klinice prywatnej ale z tego co pamietam to refundowane przez nfz. Co chcialabys sie dokladniej dowiedziec?

Ja przy pobieraniu wycinków miałam znieczulenie, na NFZ byłam. Wiec jak to nie mialas znieczulenia? Nie rozumiem ... samo pobieranie wycinkow to mimo znieczulenia mało przyjemna rzecz :( współczuje, u mnie wyszlo CIN I, skonczylo sie na usunięciu nadzerki laserem.

Gość smutna dzisiaj
nie mam raka tylko komórki przedrakowe, czytaj potem sie wypowiadaj, szkoda mi z Tobą dyskutować, pisz sobie bedę omijać

Gość smutna dzisiaj
tak ogólnie chciałam poczytać opinię ludzi ,którzy są po takiej operacji? jak się czują? Rozmawiałam z lekarzem i wiem na czym będzie to polegać, ale najlepiej wie osoba która to przeszła. np. ciąża po takiej operacji - trzeba byc pod stałą opieką lekarza no i raczej cesarka.

Gość smutna dzisiaj
Koliberek.. ile czasu jesteś po operacji? Dzięki za miłe słowa, pierwszy uśmiech od rana dzisiaj się pojawił, wiem,że może za bardzo się boję, ale już taka jestem :)

Gość smutna dzisiaj
Przepraszam Was bardzo ,ale chwilowo nie mogę pisać - jestem w pracy :( zajrzę później Dziękuję za wypowiedzi Koliberek..dodałaś mi pewności,że będzie dobrze dzięki :)

ja po tym zabiegu jestem prawie dwadzieścia lat . Też miałam komórki przedrakowe , bardzo złe wyniki . Zaczeło się od tego ze mój Gin nie zauawazył ranki na szyjce przez dłuższy czas , jak dostałam krwotoku i znalazłam sie w szpitalu na czyszczeniu to wyszło w badaniach Histopatologicznych takie wyniki , bardzo szybko miałam zrobiony ten zabieg. Po nim tez szybko doszłam do Siebie. wiadomo , nie mogłam przez jakis czas kochać się z mężem , bo musi wszystko się dobrze zagoić. Po paru latach urodziłam wspaniałego syna i własnymi siłami natury , nie miałam żadnych komplikacji w czasie ciązy

Nie ma za co , naprawdę będzie Wszystko OK . Trzymam Za Ciebie kciuki 🌼 Jak będziesz po zabiegu to się odezwij i powiedz jak się cujesz:)