Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoV

Ubiór. PROSZĘ POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość CoV

Nie jestem gruba ale mam trochę brzucha. Niedawno urodziłam drugie dziecko. Jak się ubrać,zeby optycznie się wyszczuplić? Przede wszystkim chodzi mi o brzuch. Proszę doradźcie mi.

Gość mala chuda i nieduza
czarne bluzki wyszczuplają podkreślaj tez talię paskiem odwracaj od brzucha uwagę, tzn jakieś ciekawe buty, fryzura nie noś bluzek z ogromnymi wzorami, np. kołami, geometrycznymi figurami, raczej gładkie, nieskomplikowane materiały nie noś obcisłych zbyt bluzek, ale odcinane pod biustem i luźne zbyt też odpadają w przypadku dużego brzucha można też wkładać bluzki na krótki rękaw a na to fajny żakiet i jakaś apaszka wtedy brzuch jest ciut zamaskowany no i odpadają spodnie biodrówki.

aha i ten żakiet ma być rozpięty, luźny

Gość CoV
:) Dziękuję :)

tu są fajne rady dotyczące ubierania się a także artykuły o modzie, aktualnych trendach, fajna strona www.luxurymag.pl

tu są fajne rady dotyczące ubierania się a także artykuły o modzie, aktualnych trendach, fajna strona www.luxurymag.pl

Gość hm............................
Wszystko pięknie w tych poradach, ale z 2 rzeczami się nie zgodzę: Jaki pasek w talii jeśli się ma brzuch, co z założenia dyskwalifikuje talię?? Wg mnie to podkreślenie brzuszka:( więc unikaj pasków. A dwa: wg mnie właśnie bluzki odcinane zaraz POD bisutem, ładnie ukazują piersi, a ukrywają brzuch, który "ginie" w lekko obszerniejszej części bluzki. Dlatego przeciez dużo kobiet w ciąży nosi takie bluzki, żeby ukryć brzuch!!! Z pozostałymi radami się zgadzam. Unikaj obcisłych rzeczy, podkreślaj te rzeczy w figurze, które ci się podobają, np. biust czy ramiona czy łydki odpowiednią odzieżą.

Gość leokadia zdunskaaaa
ale np. jasna bluzka i ciemny szeroki pas z materiału -napewno optycznie wyszczupli