Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaonaona

test ciązowy

Polecane posty

Gość onaonaonaonaona

dziewczyny robiłam rano raniutko test, wyszła jedna kreska, a drugiej taki ślad śladu.. teraz sięgłam po niego(po kilku godz) z zamiarem ciepnięcia w kosz. patrze a on znów fioletowy cały (a zbielał rano) i krecha testowa jak byk. co o tym myśleć?

Gość KAROLINAAAAAAAAAAAAA
wazny wynik to taki 5 min po zrobieniu...

Gość jagokochaaammmmmmmmmmmmmmmmm
powtórz.. ten jakiś zły

mi tez kiedyś tam wyszło a później ta kreska zniknela

Gość gibtujułe
też tak miałam,dziś mała ma 3 miesiące

Gość ej laska
nie zakladaj tyle tematów o tym samym ok bo to juz nudne sie robi:(

Gość onaonaonaonaona
w życiu coś takiego mi się nie przydażyło i do tej pory nie zaciążyłam. a staramy się 3 lata i testów nie mało pękło

Gość ketjow
Ważny jest tylko test odczytany w czasie jaki podaje producent,później jest niewiarygodny.Radzę zrobić nowy jutro rano z nocnego moczu.

Gość onaonaonaonaona
yyy to mój pierwszy temat :P generalnie występuje pod czarnym nickiem, ale teraz o taką durnote pytam że wstyd się ujawnić ;)

ja kiedys mialam tak ze zrobilam nic nie wyszlo,za jakies 3 h patrze na niego a tak kreska jak wol aloe potem zniknela

Gość onaonaonaona
spróbuje zdjęcie zrobić. nie wyrzuciłam go, leży i nie bieleje what the fuck???!!!

jakbys byla w ciazy to by nie zbielał

Gość onaonaonaona
jakość do bani ale cos widać

Gość onaonaonaona
no i nie bieleje, dalej jest fioletowy

onaonaona ja mam podobnie:) i nie wiem co jest grane...tyle ze test wyszedl od razu z blada a po 2 godz zciemnila i sie nie zmienia....

jakis albo felerny test albo jestes w ciazy bo ta 2 ga kreske widac :) ja jestem w ciazy zrobilam test tylko 1 kreska mialam wyrzucic juz test a tam 2 ga kreska po jakis 15 minutach i do dzis zostala widoczna test na pamiatke pozostal :) po 2 dniach powtórzyłam inne testy dobre bardzo jakosciowo i kreski jak byk :)

patinka no widzisz:) ja tez mam na pamiatke z poprzedniej ciazy i nic a nic sie nie zmienil:) wiec nie do konca wierze w testy ze z pozytywnego zmieni sie nagle w negatyw...cos w tym jest .W zeszlym miesiacu testowalm przed @ i byly kreski...potem jednak corazs dalej sprawdzalam testami i byly coraz to slabsze ,az do okresu..wiec ciaza biochemiczna.Tym razem zrobilam w dzien @ i nadal nie wiem:)

Gość onaonaonaona
nie powiem bo chciałam widzieć tą drugą kreskę, ale teraz to mam mętlik w głowie

Gość onaonaonaona
zrobię ale za kilka dni. jeszcze jestem przed terminem @

Gość dobramama89lca
Cześć, chciałabym poprosić o głos na mojego synka Michałka, był by to wspaniały prezent dla niego z okazji pierwszych urodzin, wystarczy, że wejdziesz na poniższą stronę: http://www.bobovita.pl/galeria_przebojowe_lato/690 oraz http://www.bobovita.pl/galeria_przebojowe_lato/158 i klikniesz na napis: głosuj Głosować można 1 raz codziennie, mam nadzieję, że mogę liczyć na wsparcie... dla Ciebie to tylko kilka sekund pracy dla niego to uśmiech z wygranej. Pozdrawiam Serdecznie MONIKA Ps. Za pierwszym razem link może nie zaskoczyć więc trzeba 2 razy wejść.

ja uzywam tylko testów elektronicznych clearblue first response bardzo popularne w Uk i USA sa bardzo czułe i wykryja ciaze 6 dni przed spodziewana @ zawsze wychodzila nawet cieniutka kreseczka one sie nie myla wogole ....... zreszta w stopce mma zdjecia testów tych wlasnie ciazowych z poprzednich ciaz teraz zakupilam test ktory ci pokazuje w ktorym tyg ciazy jestes po zapłodnieniu :) pokazuje 1-2 weeks 2-3 weeks lub 3+ :) a jesli nie jestes w ciazy wyskakuje napis ''not pregnancy'' :) powodzenia te co chca niech beda a te co nie chca niech nie beda hehe zeby to takie proste bylo co nie :p