Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgdsa

TORCH

Polecane posty

Gość kjhgdsa

Czy któraś mama boryka się z zespołem torch u niemowlaków?

nie, ale miałam podejrzenia co do tego zepsołu a Twoje dziecko ma małopłytkowość?

Gość kjhgdsa
Właśnie lekarz też to podejrzewa i sie strasznie martwię. Mała nie ma płytkowości ja miałam lekką w ciąży dostała skierowania na krew cytomegalie i toksoplazmozę i na usg główki i brzucha bo ma powiekszoną wątrobę( stwierdzone po badaniu ręcznym). Również mała ma problem z ruchem jednej gałki ocznej w bok. W ciązy na nic nie chorowałam. boje się strasznie i nie wiem co może mnie czekaC:(

słuchaj to moze to nie to mój mały też miał powiększoną wątrobę w badaniu palpacyjnym, a po usg wszystko w normie, tylko u niego była małopłytkowość, ale na szczęście to juz było dawno i nieprawda

Gość kjhgdsa
Mam też taka nadzieję że jest wszystko ok. Mała ładnie się rozwija i nie widzeń jakiś tam odskokóww od normy. Nie chcę się nastawiać i nakręcać ale nie mogę o tym przestac myśleć.

Gość kjhgdsa
A jeszcze człowiek głupii i naczyta sie w tym internecie równości...

będzie dobrze trzymaj sie kochana, ja wiem, ze łatwo mi mówić, ale będzie jeszcze dobrze sama czekałam na ten dzień, gdy mały wyjdzie z małopłytkowości i szybko nadszedł a teraz uciekam do domu, bo mały jest chory, musiałam sie zwolnić z robotki daj znać jak tam dalej z Wami i trzymajcie się cieplutko

Gość oooooo,,,ooooo
teraz napiszesz na kazdym topiku ze sie urywaSZ Z PRACY,ZeBY CO? BYLO BARDZIEJ WIARYGODNIE? SMIESZNA JESTES