Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posiłki

co jedza wasze półroczne pociechy??????????????????

Polecane posty

Gość posiłki

jak wyglada ich dzien pod wzgledem zywienia?? moja coreczka najchetniej kazdy posiłek typu kaszka, zupka, deserek uzupelniałaby mlekiem? to normalne? dodam ze od niedawna jest na sztucznym mleku ...

Gość posiłki
podnosze temat :)

Gość to ja napisze jak u mnieee
moja ma 7 miesiecy ale nie zmienilo sie wiele odksd miala 6 :) ok.6-7 rano pije 150 ml mm (bebilon ) 9 - 200ml kaszki lub owsianki - robie taka rzadka i podaje butelka przez smoczek taki specjalny do kaszki 12- obiadek ze słoiczka plus dodaje ugotowane przeze mnie ziemniaczki lub jakies mieso albo zółtko i to mieszam 0 13 juz domaga sie butki to dostaje 210 ml mleka z kleikiem 17. czasem wcisne owoce ze słoiczka albo normalne ale nie zawsze chce jesc to wtedy musze podac znowu mleko z kleikiem i o 20.30 210ml mleka z kleikiem przesypia całe noce odkad skonczyla 3 miesiace , do picia daje herbatke jabłko z melisa od 4 miesiaca, aw medzyczasie chrupki kukurydziane , chrupaczki ryżowe ,troszke chlebka

Gość moj gamon :)
Moj synek: 7.30-8.00 - 180ml mleko 11 - kaszka z 120ml mleka 14 - 120-150ml zupki albo cos tam przetarte 17- banan = jabluszko z biszkoptem przetarte albo jogurcik z biszkoptem 19.30 - 210ml mleko spi cala noc -

Gość moj gamon :)
miedzy czasie nic nie je - pije za to butelke 150ml w jeden dzien herbatke, w jeden wode, w jeden soczek i tak wkolko

14:33 [zgłoś do usunięcia] to ja napisze jak u mnieee moja ma 7 miesiecy ale nie zmienilo sie wiele odksd miala 6 ok.6-7 rano pije 150 ml mm (bebilon ) 9 - 200ml kaszki lub owsianki - robie taka rzadka i podaje butelka przez smoczek taki specjalny do kaszki 12- obiadek ze słoiczka plus dodaje ugotowane przeze mnie ziemniaczki lub jakies mieso albo zółtko i to mieszam 0 13 juz domaga sie butki to dostaje 210 ml mleka z kleikiem 17. czasem wcisne owoce ze słoiczka albo normalne ale nie zawsze chce jesc to wtedy musze podac znowu mleko z kleikiem i o 20.30 210ml mleka z kleikiem przesypia całe noce odkad skonczyla 3 miesiace , do picia daje herbatke jabłko z melisa od 4 miesiaca, aw medzyczasie chrupki kukurydziane , chrupaczki ryżowe ,troszke chlebka Jezus Maria to niezły obżartuch z twojej córki!!!