Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kecvboqw3uycvbg

Sa tu jakies kasjerki z Biedronki, Netto???

Polecane posty

Gość kecvboqw3uycvbg

Mam pytanko, jak sie Wam pracuje? Jest ciezko? Ile zarabia sie na sam poczatek?

Gość jola z bogdanca111
jest jedna-asiamt,zapytaj jej:)

Gość kecvboqw3uycvbg
Pytam powaznie. W tego typu sklepach pracuje wiele kobiet w wieku 22-35 lat, wiele z nich ma dzieci. Uwazam, ze zadna praca nie hanbi. Sama mysle nad zlozeniem tam CV. Dlatego chcialaabym poznac opinie kobiet tam pracujacych.

Gość popop25
zapytaj asiamt, ona wie bo sprzata w biedronce

Gość kecvboqw3uycvbg
Taa, jasne, widziialam temat, gdzie na nia najezdzacie :P

Gość kuva mac
Osobiście tam nie pracuję, ale słyszałam, ze jest ciężko.

Gość a ja.....
moja sąsiadka jest bardzo zadowolona. Dzwigać już nie trzeba tak jak kilka lat temu. Mówiła, że na rękę ma 1500-1600zł, często premia i bony na święta. Ostatnio z okazji urodzin biedronki dostali 200zł na zakupy. Nie przedłużyli jej umowy, skończyła się w czasie macierzyńskiego, ale będzie składać cv od nowa, bo jest bardzo zadowolona

Gość a ja.....
dodam, że Wrocław, bo stawki są różne w zależności od miasta

Gość kecvboqw3uycvbg
Dzieki za info... Ja mam dwie znajome, ktore pracuja w Biedronie. Glupio mi bylo je wypytywac w sumie. Jedna powiedziala, ze pierwsza umowe dostala na 7 m-cy na 3/4 etatu i zarabiala 1000 zl (miasteczko 10 tys. mieszkancow)... Ze takie sa poczatki. Druga natomiast pracuje juz 4 lata, jest na caly etat, ma ok. 1700 zl plus premie (miasto 40 tys. mieszkancow). Czy jest ciezko, to nie chcialy mowic... W sumie jednak wygladaja na zadowolone z pracy. Nie chcialam wyjsc na wscibska i dopytywac o wiecej.

To naprawdę zależy od regionu. moja siostra pracuje w Biedrze w miasteczku 10000, ale mają drugi obrót w Małopolsce i często wyciąga 2000, bo do podstawy są premie za różne rzeczy i między innymi też za utargi. A czy ciężko? Ona ma cukrzyce insulinozależną i daje radę, pomimo różnych obciążeń spowodowanych tą chorobą.

Gość kecvboqw3uycvbg
No ja zle opinie slyszalam o Netto, ale to bylo 5 lat temu. do Biedronki skladalam cv jakos 5 lat temu, ale czekajac na odp. znalazlam inna prace i jak sie odezwali z Biedrony, to za pozno juz bylo :)