Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko wkurwić się idzie.

Facet olewa moje problemy!!!!

Polecane posty

Mam ostatnio sporo problemów na głowie a mój facet jeszcze mi dokłada.No kurwa!!!Wszystko się sypie.Nie obarczam go swoimi problemami, bo ja taka żałująca się jestem.Zawsze mi głupio gadać o swoich problemach, bo on w zasadzie nie ma żadnych.Ma prostą drogę w życiu.U mnie jest nie co inaczej, ale daję radę ze wszystkim.A przedwczoraj się widzieliśmy i byłam trochę rozdrażniona w związku z ostatnimi wydarzeniami, to powiedział mi, że to już jest dla niego męczące i nie odzywa się od tamtej pory.W takim razie po co mi facet, bliska osoba, która będzie mnie wspierać????Czuję, że bierze na przeczekanie aż ja się ze wszystkim uporam a pózniej będzie cacy.Jak jest problem to boję się mu powiedzieć, bo zaraz mi mówi, ze mam olać, nie przejmować się tym.I to jest jego cała rozmowa.

Dochodzę do wniosku, że faceci się nie nadają do życia.Najlepiej grać słodką idiotkę, uśmiechać się i rozkładać nogi na zawołanie.Kurwa!

Ok, masz problemy ale nie powinnaś non stop obarczać go nimi. Można chcieć się wygadać ale z Twojej wypowiedzi wynika, że z każdym problemem biegniesz do niego i wręcz go zamęczasz. Nie dziw się, swoją dołującą postawą możesz męczyć. Nie wypada trochę przystopować?

Daisy, na litość boską! A gdzieś Ty to wyczytała! :D "-Nie jestem jeleniem. -No skoro jesteś jeleniem, to zastanów się nad sobą" Słit ^^ A Tobie autorko tradycyjnie doradzam przeprowadzić poważną rozmowę - tylko spokojnie. Chociaż on i tak uzna, że się czepiasz, że obarczasz go swoimi problemami i jeszcze chcesz zmieniać ;) A jak już Ci to powie, to tylko do Ciebie należy podjęcie decyzji czy chcesz dalej ciągnąć związek, w którym nie masz choćby odrobiny wsparcia.

No właśnie nie bięgnę i nie mówię.A to nie są problemy typu: ale mnie wkurzyła babka z pracy.Jestem zamknięta w sobie i nie gadam na prawo i na lewo co mnie spotkało złego w życiu.Po prostu nie czuję wsparcia z jego strony w bardzo trudnej dla mnie sytuacji.Nie chodzi, zeby słuchał o moich problemach, ale na przykład móglby zorganizować jakąs rozrywkę, cokolwiek, rozśmieszyć.A on ma minę cierpiętnika.To ja pomimo tego wszystkiego, organizuję wspólnie spędzany czas, zeby było miło i się uśmiecham, staram nie myśleć.Miałam ostatnio przeprowadzkę i zamówiłam firmę przewozową, zeby tylko jego w to nie angażować, bo widziałam jaki miał problem jak mi poprzednim razem pomagał.Był nieprzyjemny jak pomagał mi nosić rzeczy do samochodu.

"Dochodzę do wniosku, że faceci się nie nadają do życia" raczej - ten twój się nie nadaje. faceci są o wiele lepszymi powiernikami niż kobiety, potrafią racjonalnie rozpracować problem, który kobiecie wydaje się bez wyjścia. "Miałam ostatnio przeprowadzkę i zamówiłam firmę przewozową, zeby tylko jego w to nie angażować, bo widziałam jaki miał problem jak mi poprzednim razem pomagał.Był nieprzyjemny jak pomagał mi nosić rzeczy do samochodu." paranoja. :o przecież on ma cię gdzieś. ciebie i twoje problemy. po co ci taki facet?

Tak, wiem.Przed chwilą z nim rozmawiałam przez telefon i powiedział, ze jest przeziębiony i jemu jest wszystko obojętne.Chyba ciągnęłam to na siłę przez 3 lata.Kurwa!Zawsze miałam wrażenie, ze to ja noszę spodnie w tym związku.Koniec.

Do tego wszystkiego jeszcze rozstanie.Zajebiście.Kurwa lepiej być nie może!

Gość żargoniak
Sądząc po stylu Twoich wypowiedzi facet ma rację. Nikt nie chce być ze zgryźliwą suką.

No właśnie za dobra byłam...

nogogłaszczka, Ty to umiesz człowieka pocieszyć:).