Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnosze sie

ciagle zmeczenie i sennosc

Polecane posty

Gość podnosze sie

juz niewiem co mam robic...ciagle jestem zmeczona i chce mi sie spac...tak mam juz od dluzszego czasu,moglabym przespac caly dzien...nie mam w sobie zadnej energii do zycia robie co pol roku podstawowe badania i wszystko jest ok ,co mi jest? czy ktos tez tak ma? tarczyce tez mam w porzadku ;(

a cisnienei jak ? mozemasz za niskie? moze za duzo czasu spedzasz przed komputerem, tv.. wyjdz na spacer a po kawie jak jest? ona tez pomaga

Gość jkhgjhgjhg
cukrzyca

no to pewnie nie doczytalam...to fatalnie ze taka zmeczona jestes ciagle...mozliwe ze to znow cukrzyca.

Gość ocotuchodzi????
moze masz niskie cisnienie? ja tez tak mam... mi czasem pomaga jak sobie jem witaminki z żelazem. np pije codziennie plusssz z żelazem , troszke pomaga. ruch na swiezym powietrzu troche pomaga, i picie duzo wody podnosi cisnienie i oczyszcza organizm wiec ma sie troszke wiecej energii. warto tez znalezc sobie cos czym sie bedziesz ekscytowac lub cos co bedzie podnosci twoja adrenaline, stresu troszke nie zaszkodzi. ja np jak chodze do pracy to co dzien sie stresuje i wtedy jakos nie czuje sie zmeczona. ale jak przychodzi kilka dni wolnego, stres opada, cisnienie spada i moglabym spac caly dzien i jak wstaje to nagle mam mroczki przed oczami itd..

Gość ocotuchodzi????
ahaa piszesz ze masz wysokie cisnienie wiec to nie to.. a moze masz jakis objaw depresji??

Gość ocotuchodzi????
czlowiek jak ma depresje to nic mu sie nie chce, jest apatyczny osowiały i wszytsko sie wydaje takie trudne ..

Gość gość
myślę że potrzebujesz zajęcia lub osoby przy której czujesz się dobrze- spokojnie. Nie wiem co lubisz robić co Cię obudzi. Musisz się czymś zainteresować i zapomnisz o zmęczeniu.