Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galaretka...

jestem w trudnej sytiacji finansowej... skup srebra...:(

Polecane posty

Gość galaretka...
mieszkam na wsi takiej gdzie jest duzo starszych ludzi, malo domow

Gość sexualny nebezpeczny
idż sie sprzedawać na ulicę,chyba ,że raczej marnie oceniasz swoje szanse

Gość galaretka...
2 zlote codziennie na autobus i chyba 5 zla na pociag

Gość galaretka...
wstydze sie :( jestem w 1 klasie, jeszcze jej nie znam ani kolezanek i kolegow. nie chce od razu mowic ze jestesmy biedni

macie konto?? podaj nr. spróbuję wieczorem coś przelać. w inny sposób nie pomogę, mieszkam w Se. i przelewy w inny sposób się nie opłacaja.

Idz do dyrekcji szkoły i powiedz jaka jest sytuacja, nauczyciele zachowają tą informację dla siebie...nie musisz się martwić o kolegów.

Gość Marilenka
Napisz mi na mói email twój adres i trasę jaką potrzebujesz. Zobaczymy co się da zrobić: magdanemail-cv@yahoo.com

magda mam twój email :-D TERAZ BĘDE CIĘ MOLESTOWAŁ :-D

Gość deefty
ile potrzebujesz na bilet miesięczny?

Gość galaretka...
rozsan dziekuje ale my nie mamy chyba konta, bo tam sie placi za utrzymanie, a moja mama gotuje nam zupe na skorkach chleba i mleku, wiec chyba nie mamy...ojciec mial dziekuje bardzo, ale chyba musze isc do pracy zamiast do szkoly od jakiego wieku przyjmuja nieletnich do pracy? od 16?

Gość galaretka...
ja i tak nie chodze codziennie do szkoly bo na gospodarstwie u sasiadow czasem robimy razem ten bilet miesieczny to nie wiem ile musze iec 7 zl dziennie tak pojedynczo, raz jechalam

hej hej hej!!! szkole skonczyc trzeba,ale skoro masz taka sytacje to bym sie z tego lo przesniola gdzies do zawodowki, dwa lata i mozesz zarabiac jako no fryzjerka, sprrzedawczyni - bedziesz miala praktyki to jakis grosik zawsze wpadnie. do lo mozesz isc za 3-4 lata zaocznie i mature zdac spokojnie. bierz sie za jakis fach, bo po lo bez studiow to i tak na nic sie ta nauka nie zda

w agencji biora już od 15 lat ,a ze zrytym beretem od 13

Gość mamamamamam
moja siostra ma 19 lat od poczatku szkoły pracuje w wolne dni, wakacje, nocki w weekend u gospodarz obiera cebulę, przerabia na tasmie brokół, wrzuca szypa brokół na tasmę, pracuje też w polu w wakacje sredno wychodziła 400-500 zł na tydzień teraz zaczęła sie szkoła to jak moze chodzi po szkole, w weekendy

Gość mamamamamam
mozna też zamawiac dowóz cebuli do obierania w domu

Gość galaretka...
wiem... dziekuje wszystkim, chcialam zapytac o skup srebra a wyszedl z tego temat o naszej biedzie :( do widzenia wszystkim, trzymajcie sie

czy podziełiłabyś się skórka chleba z zupy?

Gość galaretka...
a czy moge sie w urzedzie pracy zapisac?

Gość jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mozesz,jestes objeta obowiązkiem nauki.do ukonczenia szkoły.skąd jestes?

nie mozesz bo jestes niepelnoletnia i w zasadzie wyksztalcenia nie masz tez. moze mozesz popoludniami pilnowac dzieci sasiadce?

boże zlituj sie nad niwmi bo nie wiedzą co czynią ale ty dobra jesteś galaretka:-D dobrze się bawisz :-D

Gość fghjk
galaretka... rozsan dziekuje ale my nie mamy chyba konta, bo tam sie placi za utrzymanie, a moja mama gotuje nam zupe na skorkach chleba i mleku, wiec chyba nie mamy...ojciec mial dziekuje bardzo, ale chyba musze isc do pracy zamiast do szkoly od jakiego wieku przyjmuja nieletnich do pracy? od 16?---------------:D:D:D:D:D:D CZY WY WSZYSCY TACY TEPI JESTESCIE DZIEWOJA NABIJA SIE JAWNIE W OCZY:do nauczyciela nie pojdzie bo nie chce pokazac ze jest biedna, to co masz na grzbiecie ubrane Dior Armani ze nie widac ze jestes biedna,bo skoro jesz skorki chleba z mlekiem to musisz miec wor parciany ubrany. Po drugie z Polski nie piszesz bo nie masz polskich znakow tepa dzido ,wiec nastepne PROWO

Gość mamamamamam
kurva na wsi dzieci sąsiadce pilnować ;) oszalałaś? czy nie wiesz jak sie zyje na wsi?

założ więcej takich tematów bo tu ci buractwa na pęczki :-D

Naprawdę myślicie,że dziewczyna się nabija??? a my nie potrzebnie się przejmujemy. Może i faktycznie, z tego co pamiętam opieka społeczna w Polsce zapewnia przejazdy do szkoły... Cholera jak jestem aż tak naiwna, to samej mi się w tej chwili szkoda.