Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość politolożka102

na jaką partie zagłosujecie mamy i przyszłe mamy?

Polecane posty

Gość rgsfrt
jestem przerazona jak czytam ze ktos chce zaglosowac na pis!!!!! moze gdyby nie bylo tam kaczynskiego to mooooze ale tak to nigdy!!!!! caly swiat sie z niego smieje. do tego on jest psychicznie chory, nic tylko widzi wszedzie spiski i smolensk. ten facet jest nawiedzony i wstyd mi za niego. jezeli pis wygra to dla kraju nie zrobia nic. beda tylko brudy wywlekac na swiat i zwloki wykopywac. chyba najlepiej glosowac na PO . mimo ze nie zrobili tyle ile obiecali to maja juz 4 lata doswiadczenia i powinni miec szanse na kolejne 4. jezei wygra np. PIS to zamiast robic cos dla kraju beda zastepowywac wszystkie wysokie stanowiska swoimi ludzmi co zas trwa wieki---- no i nie zapomnijmy smolenska;) w innych krajach zazwyczaj wybiera sie te same rzady na 2 kadencje i to jest madre. jezeli bedziemy wybierac co 4 lata zawsze innych to nigdy polska do niczego nie dojdzie.

Gość lussesitta
a mi wstyd za PO...

Gość czekoladowa mama
Powiem wam, że chciałabym, żeby więcej kobiet było w polityce i zagłosuje na PO, w moim mieście w Poznaniu wybiorę Panią, która zrobiła już coś dla naszego miasta.