Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie Ginekolog dla nasto..

Dla Tych Nastolatek.!!

Polecane posty

Gość Prawie Ginekolog dla nasto..

Dziewczyny.!! Jak zauważyłam te forum skałda sie w połowie z topikoów nastolatek o takich nazwach : - Czy Moge być w ciąży po stosunku przerywanym.?! - Czy to jest ciąża jak boli mnie podbrzusze itp... No po prostu człowieka bierze ku.rwica...! DzieeeeWczyny.! Ale spokojnie. Wiadomo każda chce sie czegoś dowiedzieć... Nie no spoko (Jak to wy mówicie) dla waszego spokoju i oczyszczenia troche tego forum z tych durnych topików to : Po stosunku przerywanym ,tak możecie zajść w ciąze bo te walone plemniki mogą sie przedostać.... Jeżeli nie macie pojęcia o seksie do to jakiej kur.wa cholery bierzecie sie za niego.!? Dziewczyny.!! Prosze was.. Jeżeli chcecie lub macie potrzebe zaspokojenia waszych emocjii seksualnych to przejdzcie to penetracji paluszkami (pettingu). To nie jest aż tak zagrożone ciążą jak stosunek przerywany.. Chociaż UWAGA.! Trzeba być czujnym by "soki" waszego chłopaka nie dostały sie w okolice waszego miejsca intymnego.. Wiele rozmawiałam o tym z moją córką i powiedziała mi że "narazie" do tego etapu nie doszła. Narazie sie tylko całuje z chłopakiem (którego ja bardzo szanuje) ... Więc dziewczyny. Nie zaśmiecajcie tego forum... Dziękuje i życze rozsądku z waszej strony :)

Gość :/:/
Pierdol sie :)

Gość ttttsxsdsd
alee belkott. buuuaahaahaaa :o 💤

Gość :/:/
Niech kurwa sama sie zajmie sobą a nie nami :)

Gość :)))))))))))))))))
Hahahahahaahahahahahaahahahaha .! Co to jest.!? Hahahahahahahahahahahahahahaha .!

ale taka jest prawda! 90% topików na tym forum jest kompletnie bez sensu, młode gówniary się wiecznie pytają "och czy mogę być w ciąży? Do cholery jasnej,w ciążę tak łatwo nie jest zajść!!! Albo biorą pigułki ciągle czytam że laski się boją kochać bez innych "barier"-od czego są to jeb.ane tabletki które nas trują,chociaż abyśmy były w pełni spokojne i ZABEZPIECZONE. WIĘC NIE NAŚMIEWAJCIE SIĘ BO AUTORKA MA ABSOLUTNĄ R-A-C-J-Ę !!!!

ale taka jest prawda! 90% topików na tym forum jest kompletnie bez sensu, młode gówniary się wiecznie pytają "och czy mogę być w ciąży? Do cholery jasnej,w ciążę tak łatwo nie jest zajść!!! Albo biorą pigułki ciągle czytam że laski się boją kochać bez innych "barier"-od czego są to jeb.ane tabletki które nas trują,chociaż abyśmy były w pełni spokojne i ZABEZPIECZONE. WIĘC NIE NAŚMIEWAJCIE SIĘ BO AUTORKA MA ABSOLUTNĄ R-A-C-J-Ę !!!!

Gość 1234567890ja
może i ma rację, ale to co napisała jest kompletnie nielogiczne i niezrozumiałe

Zamiast wchodzac na forum i od razu bach zalorze topik- moze by tak popatrzec na pierwszych 3 stronach czy ten temat jest albo byl? Topiki typu Czy jestem w ciazy, Jakie prawdopodobienstwo ciazy , czy to ciaza ITD sa naprawde wkurzjace.

Gość Panikara7
W tym bałaganie trudno cokolwiek znaleźć, a każdy przypadek jest inny.. więc się nie dziwcie że powstają nowe tematy, tym bardziej, że każda osoba tu może wejść bez zalogowania się. Nie rozumiem tego tematu... z tym tematem czy bez niego zawsze będą powstawać podobne tematy, więc nie widzę celu tego tematu.