Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie cos na ten temat???

Czy przysluguje mi "rabat" na dzieci?

Polecane posty

Gość fdfzdfz
nie wiem ,ale moim zdaniem NIE powinnas miec zadnych taryf ulgowych

Śmieszą mnie wypowiedzi ludzi którzy piszą ze mogłibyście poprzestać na jednym dziecku... Przecież oni mają trojaczki! Urodzone tego samego dnia wszytskie! To co mieli jedna córkę zostawić sobie a reszte do adopcji?! Pomyślcie torchę, ludzie! To nie jest ich wina ze mają trójkę dzieci. Chcieli jedno a dostali 2 w bonusie.

Gość gfffrfff
to wlasnie zalezy od rady miasta w moja siotra ma znizke na dwoje dzieci w przedszkolu a kuzynka co mieszka juz w innym miescie nie ma zadnych znizek na 2 dzieci , wiec to zalezy do rady miasta jak z przedszkolami ustalila

Gość Aśka23
w warszawie już na drugie dziecko jest zniżka 25%, a na trzecie chyba jeszcze większa

Gość aqqwwww
ja mam bluiźniaki i nie mam zadnych znizek, place za dwoje dzieci 540 zl, czyli za jedno 270 zl, niestety nie mam ulg zadnych , a jest to jedtyne przedszkole w naszym miescie, nie moge zminic na inne :(

Gość nie mam znizek
Ja nie mam zadnych znizek a mieszkamw Wawie

ja mam zniżki 50% na drugiego bliźniaka za godziny i płacę po rabatach prawie 600 za 9 godzin

Gość bjnkb
w moim żłobku i przedszkolu placi się 100% za pierwsze dziecko i po 50% za każde kolejne co i tak nie jest mało bo wychodzi około 300 za te pełnopłatne

Gość wiecie cos na ten temat???
Hej!! dzieki za wpisyt, lecz widze w nich całkowita rozbierznośc, tak jak myslalam, jest tak i tak Takze dodam ze jest to jedyne przedszkole w naszym miasteczku, i nie ma wyboru.Pytalam sie kierowniczki jak u nich to wyglada i NIESTETY NIE MA ZADNYCH ZNIZEK powyzej jednego dziecka, ale mam takie prawo ze moge zlozyc pismo do Rady Miasta,tu do kierownictwa przedszkola, oraz zapomogi socjalnej o indywidualne rozpatrzenie mojej sytuacji.Kierowniczka powiedziala ze pismo niech skladam najlepiej nawet i teraz niech mi dadza odpowiedź, a nie wszystko na ostatnią chwile.Mowi ze niekeidy odpowiednie insytucje moga potarktowac ulgowo iundywidualnie "petenta" i isc mu na reke.No zobaczymy, tak zrobie, popytam sie osobiscie i zloze pismo