Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka syna wroc

moj 15-letni syn sie masturbuje, nie wiem co robic

Polecane posty

Gość matka syna wroc

mysle,ze bede musiała powiedziec ojcu. ale mąż jest bardzo nerwowy, moze go pobić (juz się tak kiedys zdarzyło). Nie wiem co robić. Moze iść z tym do psychiatry.

Gość Regina 49 Białystok
moj się onanizował i poszłam do katolickiego psychologa rodzinnego i wreszcie udalo sie, już wiecej sie nie onanziował. a jak to się zdarzało to przychodził i sam mi mowil. wiadomo,ze to grzech i bardzo szkodzi.

kochana to normalna aktywnosc seksualna 15-latka lepiej jak sobie wali niz mial by w tym wieku uprawiac seks zreszta jak by tego nie robil pewnie byl by bardzo zfrustrowany nie chcez tego chyba :P

Gość po co mówić mężowi
który go ma jeszcze za to pobić, pomyślał by kto że twój m tego nie robił, he,he. Daj sobie spokój, przejdzie mu z wiekiem jak dojrzeje, oby się tylko nie uzależnił od tego, jeśli masz z synem dobry kontakt i możesz rozmawiać z nim o wszystkim to pogadaj z nim, żeby starał się tego nie robić i ewentualnie modlił się jak go bardzo będzie kusiło nic więcej nie rób, bo to jego wola i sumienie czy skończy z tym czy nie.

Gość Teresa 46 Głogów
jak przyłapałam swojego syna na mastrubacji to mąż tak go pobił, ze przez tydzień do szkoły nie chodził.

Gość Wildbitch19
to ten twoj maz ma cos z glowa ze za masturbacje bedzie bil syna .... hmm a co on tego nie robi ? nienormalne ... i wgl co ci do tego ? kazdy chlopak w jego wieku sie masturbujee chyba dojrzewa tak ? Jeeej

Gość jak nie wiesz co robić, to ja
ci powiem. Zapoznaj się z technikami masturbacyjnymi i pokaż, jak najlepiej zrobić sobie dobrze, bo zacznie kombinować z odkurzaczem, i jeszcze sobie ptaka urwie.

Gość Wildbitch19
"Teresa 46 Głogów jak przyłapałam swojego syna na mastrubacji to mąż tak go pobił, ze przez tydzień do szkoły nie chodził. " Twoj maz ma problemy z glowka :P

Gość bo samochód to nie traktor
Janinko , tobie z braku masturbacji, we łbie się pomieszało, to sie zdarza.

Gość bo samochód to nie traktor
nie rób nic, jak się nie będzie masturbował, to zbierze mu sie tyle spermy, że mu jaja pękną, albo ciśnienie urwie mu kutasa i nie będziesz miała wnuków.

Gość Srututututu
Japierdole, Jezeli twoj syn sie masturbuje to znaczy ze dorasta a jak mu zabronisz tego to albo zostanue ojcem w mlodym wieku albo bedzie mial problemy w pozniejszym cyklu zycia!!!!!!!!!!!!

Gość gość
widzimy, przecież nikt poważnie czegoś takiego by nie napisał ktoś się bawi

Gość gość
Ha ha dobre..

Gość matka syna wroc
Gdybym ja mu to ręką robiła to by pomogło, nie robiłby już tego?

Gość Teresa 46 Głogów
No właśnie ja tak robiłam i mój go za to pobił.

Gość Regina 49 Białystok
To ten twój to jakiś psychol! Mój syn jak przychodzi do mnie i mówi że nie może wytrzymać to mu to robię, to nie jest grzech bo robię to z obowiązku a nie dla przyjemności.

Gość gość
moj 15-letni syn sie masturbuje, nie wiem co robic > Wyrwij mu! :D

Gość Grażyna 38
Postaraj się zobaczyć czy w tym wieku ma jeszcze siusiaka czy już penisa. Ja ostatnio byłam na wakacjach na plaży dla naturystów i wydawało mi się że jestem nieatrakcyjna bo byłam w 7 miesiącu ciąży. Obok byli ludzie z nastoletnim synem, który mnie niestety podglądał i przez przypadek widziałam erekcje nastolatka, który miał jeszcze siusiaka bo miał prawie całkiem nasunięty napletek w czasie erekcji. Wyglądało to bardzo niewinnie.

Gość gość
Tez to robilam w tym wieku I na dobre mi to wyszlo, daj mu a pokoj to jego prywatnosc.

Gość gość
to normalna ludzka rzecz, w tym wieku w uk to juz dziewczyny maja I sex uprawiaja normalnie. Dobrze, ze tak tylko sie zaspokaja, bo jeszcze jakas dziewczyne by zaciazyl.

Gość gość
Mój syn gdy dorastał ciagle się masturbował. Nawet ubierałam się nieatrakcyjnie by go nie podniecać przypadkiem. Mam bardzo duży biust i on ciagle się na niego patrzył. Kupiłam fartuch na targu, pomyślałam że będę wyglądać w nim jak stara baba. A tu klops, rano na fartuchu znalazłam mnóstwo śladów spermy. Dałam mu ten fartuch i tylko go piorę czasem.

Gość Rudolf2
....no coz , ciekawie na ten temat dywagujecie...zwykle to jest spowodowane dobrym zdrowiem i doskonalym odzywianiem dzieci.Masturbacja czy onanizm...jest naturalnym odruchem kazdego dziecka...jedne to robia nieswiadomie juz jako lekko wyrosniete niemowlaki a inne jak juz sa wyrosnietymi dziecmi...Kto ponosi za to odpowiedzialnosc...ano nikt to jest natura. Ciag do prokreacji oraz oczywiscie poznawanie milego dotyku miejsc intymnych. Moge jako rodzic powiedziec ze w moim domu nie ma takich problemow...corka czy syn juz w wieku kiklku lat rozpoznali roznice w budowie ciala jedych i drugich. Jestesmy naturystami. Co robia pod kolderka to ich sprawa. WIedza ze higiena przede wszystkim. Wiedza ze dorosli tez tak robia...Z mojego doswiadczenia wiem ze w pewnym momencie to nikt inny tylko moja sp. Mama sprowokowala mnie do onanizmu...kiedys powiedziala mi dlaczego..jak kazda matka chciala wiedziec czy to jej syn jest normalnie zbudowany i czy wszystko w nim dziala...widziala pewnie nie raz ze sie onanizowalem ..ale jak to w tym wieku czyli ok. 9-10 lat bez wytrysku....no to kiedys jak juz mialem 12 lat sama sprawdzajac czy mam wymyte genitalia doprowadzila do takiego zwodu ze proba delikatna proba naciagniecia napletka spowodowala powazny trysk...ani mama ani ja nie czulem sie zawstydzony...poogla mi w wytarciu mojego k***sika i powiedziala ze powinienem wyjsc z wanny bo sie bede lepil...I moj ojciec i moja mama chodzili po domu nago. Jak mialem niespelna 6 lat ( jeszcze nie chodzoilem do szkoly ) to tato zawsze sam zaprowadzal mnie do lazienki gdzie w wannie kapala sie nago moja mama...kapalismy sie razem...bawilem sie jej piersiami...czy to bylo cos zdroznego ? Czy to ze z moja siostra ( starsza o 5 lat ) ...i wraz z kuzynka jak jezdzilismy razem na narty to spalismy razem w lozku ,chociaz byly trzy osobne ? Czy to ze dotykalismy sie , podgladalismy sie ...to bylo cos zdroznego ? Sami skonczylismy te zabawy...moj Ojciec czy matka nigdy w zaden brutalny sposob nie reagowali na nasze "zabawy" ...nie wiem jak moja Matka sprawdzala sexualnosc mojej siostry...czy robil to Ojciec...nikt z nas a jest nas trojka nie ma jakichkolwiek pronblemow psychicznych cz fizycznych z tego powodu. Chodzimy wspolnie do sauny ( dzisiaj ju z wlasnymi dziecmi ) ....gdzie sie tutaj doszukiwac nieprawidlowosci ? Moge jeszcze tylko podpowiedziec ze dlugo jescze od tego pierwszego przy swiadku ( Matce) - trysku moja Mama byla obiektem ,ktory wywolywal u mnie erekcje...niezawsze zakonczona wytryskiem. Bywaly i kolezanki mamy...nauczycielka ze szkoly podstawowej...tez ...Pozdrawiam z normalnego swiata...

Gość gość
Dać mu spokój. Masturbacja to jest najbezpieczniejsza forma zaspokojenia seksualnego. Jeśli nie chcesz żeby się puszczał, a w konsekwencji coś złapał to daj mu spokój. Niech wali ile wlezie.

Gość gość
popierdolilo was

Gość gość
Obciągnij mu to nie bendzie się masturbował

Gość gość
Jesteście nienormalni serio masakra

Gość gość
16:16 a ty nie tarmosisz małża i nigdy nie tarmosiłaś? Tylko nie pisz że wkładasz tyłek do miski z zimną wodą :-P

Gość gość
Weź, kobiety to co innego, mamy swoje potrzeby