Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadurzonaaa ;)

poderwanie - lekarz

Polecane posty

Gość zadurzonaaa ;)
poza tym nie będę faceta śledzić po pracy ;D jesteśmy z innych miast. i obawiam się, że artykuły tu nie pomogą, bo zwyczajnie... takie nie istnieją. a jeśli są to w ewidentnym zarysie i każdy chory już dawno o tym wie. a lekarz tym bardziej :) no i właściwie do czego to miałby się sprowadzać... chorobę omawiamy w gabinecie :)

Gość koszysta
wiesz co... zdarza wam sie zbaczac na tematy jakies neutralne w gabinecie czy on jednak zawsze jest rzeczowy i jedyny watek w rozmowie to choroba i leczenie jej?

Gość klexake
od czego to specjalista?

Gość kambogiaaaa
Anielica ma racje lekarze nie powinni sie tak zwracac do ludzi. Nigdy sie z takim czyms nie spotkałam to jest ich miejsce pracy i zawod wymaga od nich poszanowania i jakiegos dystansu do pacjenta.

Gość zadurzonaaa ;)
mam problemy z prostatą i muszę go często odwiedzać... :)

Gość do zadurzonaaa ;)
zaproś go na kawę :) czyte wprost zagranie bez głupich intryg

Gość Zuzanna Ameelli
Pytanie bylo o rady wiec moja rada jest taka jak napisalam. Twoj wybor czy chcesz z tego korzystac.

Gość zadurzonaaa ;)
ktoś się pode mnie podszywa. ;/ więc kończę wątek. dziękuję za rady... ;)

Gość kambogiaaaa
spier suko beirzesz sie za ochłapy to ci wspolczuje:D

Gość Zuzanna Ameelli
Powodzenia tak czy inaczej. Tez juz stad ide. Za duzo frustrantow sie tu zaczyna zbierac.

Gość Panna Tulipannnia
Zadurzona, ja poderwalam lekarza. W warunkach, w ktorych nie mialo sie to prawa udać, ale się udalo. Jednak na króciusieńko ale nie żałuję. Powiedzialam mu wprost, że mi sie podoba. Poszedl na to:)

Gość tak sobie czytam....
tak czytam i sobie mysle: facet pewnie co drugiej pacjentce mowi, ze jest ladna, a glupie naiwne szmacisko sie podnieca hahaha. po rozwodzie? to juz nic dobrego o nim nie swiadczy. co za upierdliwa szmata

Gość żetakzapytam
hmmm, zdaje się po rozwodzie to trochę za mało. Może zapomniał żonie powiedzieć, że się z nią rozwodzi? Może mówi tak co drugiej pacjentce, pani w rejestracji, pielęgniarce, salowej, bufetowej i ... panu Józkowi (noszowemu). Taki "och Karol2" w fartuchu i ze stetoskopem ;)

Gość zadurzonaaaaa ;)
mój lekarz nie jest typem podrywacza. i nie wzbudza w innych podobnych uczuć, więc konkurencji w postaci pacjentek z trzepoczącymi rzęsami na jego widok brak. nikt nie podziela mojego zachwytu jego osobą. pisałam już, że facet jest niepozorny, żaden super macho. dla mnie jest ok, polubiłam go, a później myślałam o nim coraz więcej... tyle filozofii.

Gość universummm
trudno powiedziec czy nie wzbudza, skoro w tobie jednak wzbudzil... i chyba nie obnosisz sie z tym przy pomocy megafonu i transparentu? wg mnie, o ile facet nie ma jakiegos kodeksu zawodowego pt: nie zadaje sie z pacjentkami, to jesli wpadlas mu w oko, sam zagada. wiec jesli nie zagaduje to: a) ma takowy kodeks b) nie wpadlas mu w oko a teksty o ladnej buzi itd czesto sa po prostu kurtuazyjne, co najwyzej mozna je uznac za lekki flirt jako przerywnik w nudnej pracy. wiec nie rob pierwsza kroku.

Gość lolita od kubricka
jak poderwać ortopedę bez łamania kończyn, pytam serio zadurzyłam się w jednym, jest pewnie dopiero po studiach a wyglada jak młody grecki bóg miłosci