Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ściemniająca

jak załatwić zwolnienie z w-fu i basenu?

Polecane posty

Gość ściemniająca

co powiedziec do lekarza zeby dal zwolnienie?a moze jedyne wyjscie to dac w lape?

Gość ściemniająca
no pomozcie...

Gość ale po co?
chora jesteś czy kaleka? Jeśli tak to każy lekarz da zwolnieine. A jeśli nie to rusz leniwą doope, bo od wf-u nikt jeszcze nie umarł. no chyba, że chcesz być prosiakiem bez kondycji :P

Gość ale ludzie jeszcze płacą
z gimnastykę i basen, dziwna jesteś

Gość ściemniająca
nei jestem kaleka po prostu chce byc w domu wczesniej niz o 18 mam wf z basenem po 6 godzinach cwiczen laboratoryjnych i juz wowczas ledwo stoje na nogach a w domu tez trzeba cos zrobic i z psem wyjsc i pouczyc sie, jak jestem o 18 to juz tylko lozko mi w glowie.

Gość ściemniająca
wiem ze placa ale ja nigdy tego nei robilam i robic nei bede aerobic mozna sciagnac z netu a 6 spacerow z psem i droga na zajecia na piechote w zupelnosci mi wystarczaja za ruch.

Gość czy jesteś na studiach?
Jeśli tak, to sprawa jest niestety trudniejsza: załatwienie zwolnienia na parę miesięcy czy nawet rok nic nie da, potrzebujesz zaświadczenia o trwałych problemach zdrowotnych, czego nie da się załatwić na gębę. Tak na parę miesięcy to możesz dostać stosunkowo łatwo, mówiąc, że masz bolesne miesiączki, mroczki przed oczami itp. Dostaniesz skierowanie na badania i zwolnienie.

Gość ściemniająca
no wlasnei chcialabym zalatwic ta sprawe raz na zawsze bo juz ostatni rok mam,ciagłe bieganie po lekarzach nie wchodzi w gre bo mam tak ustalony plan ze kiedy bym nie chciala pojsc to cos waznego mi wypadnie czy to praktyki czy cwiczenia a wiekszosc badan robia rano.w zeszlym roku babka dala bez problemu a w tym mowi ze nie daje nigdy- chyba skleroza ja dopadla. a prywatni lekarze wydaja takie zaswiadczenia?

Gość zwolniona kasia
idz do znajomego lekarza ja dostałam zwolniebie z wfu na cały rok

Gość ściemniająca
no znajomego lekarza wlasnie nie mam i teraz chce isc do calkiem innej przychodni ale juz nei wiem co mowic bo jak stawiam sprawe jasno ze czasowo nie wyrabiam i ze zmeczenia padam na pysk to nie wierza ze w tym wieku mozna sie skarzyc na obowiazki,najlepszy byl tekst zebym przyszla z rodzicem a mam 23 lata;/