Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić gdy

Nachalny facet - jak spławic

Polecane posty

Gość co zrobić gdy

na gg pisze co srednio 3 dni,mimo ze nie odpisuje od kilku tygodni. Po co to robi? Chce zebym w koncu odpisala cos chamskiego i zeby bylo na mnie? Ostatnio sie wkurzyłam na niego za to ze jest sierotą, nieudacznikiem i chlodno zakonczylam rozmowe, jednak nadal pisze! co robic?

Gość co zrobić gdy
jego to nie ruszy bo zachowuje sie jak ograniczony umyslowo.. nad wszystkim sie rozwodzi interpretuje w inny sposob zupelnie.. a moze napisze mu cos chamskiego w stylu ze jest ulomny jakiś, nie tylko fizycznie???(jest kaleka w ogole))

Gość budka z suflera
powiedz, że z tego samego numeru korzysta też twój stary, a on jest cholerykiem. Już raz pogonił twojego adoratora grabiami i pasem :)

Gość co zrobić gdy
haha, dobre, udało Ci sie to:D

A nie możesz po prostu gościa zablokować, to będzie chyba wystarczająco jasny i czytelny przekaz.

Gość co zrobić gdy
wolałabym mu na razie coś napisać, i dopiero wtedy :)

Gość ,s cs
Powiedz, ze nie mozesz pisac bo spieszysz sie na spotkanie ze swoim facetem.

Gość co zrobić gdy
dzieki za propozycje, ale niestety jeszcze zadna nie jest odpowiednia do tej sytuacji. pisalam nie raz wlasnie tak,a on tylko ze ok a pozniej znow .. raz go zwyzywałam to jeszcze mnie glupio zaczal przepraszać jak ciota jakaś.. kilkanascie razy bez sensu.. czy wszystkie kaleki są takie nachalne? już znam 3 takich ludzi i kazdy jest taki !!!

Gość umpa lumpa
zablokuj go bez zadnego pisania. Ty chyba chcesz mu najpierw dopiec, ale to glupi pomysl, bo jego to nakreca. Najlepiej po prostu zignorowac zupelnie.

Gość co zrobić gdy
to chyba faktycznie on ma cos z psychiką? chcialabym mu dopiec zeby sie poczul zle,chyba nie wie jakim idiotą jest i oczywiscie caly swiat obwinia, bo kazdy jest zly a on taki biedny, zagubiony i nikt go nie rozumie:D masakra

Gość co zrobić gdy
up

Gość co zrobić gdy
uppp

powiedź mu że jesteś brzydka albo że jak będzie pisał będziesz wszystkim rozgadywała że pisał do ciebie zboczone teksty, albo że wyjawił ci że jest gejem.:)