Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Men Struacja bannum profanum 9

Jestem pewien, że szanujący się człowiek nie zje kebaba.

Polecane posty

bardzo mi przykro autrko czy autorze ze stac cie tylko na smierdzace jedzenie ze smierdzacych budek :) buhahahaha... byc moze kiedys dolaczysz do elity i bedziesz sobie mogl lub mogla zjesc cos z knajpki badz restauracji :D

o co?? o to ze jak cie nie stac na porzadne zarcie to zamiast siedziec przed kompem powinienes (nas) ruszyc dupsko do roboty??

Gość jajko niespodzianka
Ja na pieniądze nie narzekam, potrafię wydać 100 zł na danie w restauracji jak i 10 zł na kebaba gdy wracam z imprezy ze znajomymi. Zaliczam się do grupy brudasów? A może się nie szanuje? Nie rozumiem co jest złego w jedzeniu mięsa z surówkami w bułce ? Rozumiem ,że hamburger czy zapiekanka to jedzenie również dla plebsu? Wiele gwiazd hollywood je hemburgery, hot-dogi z budek. Rozumiem ,że autor/ka uważa się za lepszą niż np. Angelina Jolie, Andy Garcia. Barack i Michele Obama chętnie wcinają fast foody. Jedzenie jak jedzenie, może niezbyt wykwintne ale smakuje.

Gość anielka76
A ja piwo na weekend stawiam piwo.niezgaduj.pl/5-weekend/ i klikusia w reklamkę google proszę :)

Jajko niespodzianka ty za to się porównujesz do wymienionych przez ciebie gwiazd ? Bo kebaba wpieprzasz ? Hamburger i zapiekanka z budy przy ulicy to żarcie dla tego plebsu którego pełno teraz w warszawie . Widziałaś idiotko jak Obama wpieprzał kebaba? A to ciekawe . Za dużo kolorowych pisemek i we łbie się pojebało.

Gość gfhbhftruh
ja w ogole mam obrzydzenie do ludzi ktorzy jedza takie swinstw - wierzcie czy nie, ale faktycznie tam razdko kiedy jest co myte i wymieniane 🖐️a te niby wasze pomidorki swieze...nie zastanowiliscie sie dlaczego one wciaz tak swiezo wygladaja?:O :D

no tak stara doopa ze mnie, nie przecze :D ty za to nie grzeszysz madroscia... chyba wole byc w zwiazku z tym w podeszlym wieku. Jak widac musisz sie jeszcze wiele nauczyc, zmienic moze srodowiski bo ci starsi koledzy natlukli takich glupot do lba, ze az wstyd. ale tak to juz jest jak sie wychowuje dziecko samo... wiec kolego zycze ci troche luzu i tolerancji bo nie daj boze wybierzesz sie do turcji na wakacje i cie ta banda ciapatych zrobi tak w hooja ze nawet nie bedziesz wiedzial kiedy cie wydymali :)

Gość jajko niespodzianka
Po pierwsze, debilu się nie porównuję. Po drugie nie mówiłam ,że Obama wpieprzał kebaba, tylko ,że uwielbia fast foody i widziałam jak osobiście się na ten temat wypowiadał, że uwielbia hamburgery i hot dogi . To sama Angelina Jolii wypowiadała się ,że ma słabość do fast foodów - szczególnie hamburgerów , jest masa innych przykładów, np. Bill Gates. Więc rozumiem,że powyżej wymienieni według ciebie plebs, bo lubią zjeść hamburgera czy hot - doga tak?

Gość taki jeden sobie ....
kebab! pycha, osobiście uwielbiam. Świetna szybka przekąska. POLECAM !

Gość Marienwerder70
Men Struacja bannum profanum 9 Nie da się czytać twoich wypocin na temat szacunku , który ma coś rzekomo wspólnego z jedzeniem fast foodów. Już Coralick i niespodzianka mają sensowniejsze wypowiedzi od ciebie, skąd się biorą takie tępaki?

Gość szanujący się człowiek
ja bardzo lubię i nie mam zamiaru sobie odmawiać. A do żarcia w restauracjach też dodają gówno i może jeszcze kelnerzy dodają coś od siebie albo leją do ziemniaków hehehehehehe SMACZNEGO:D

Gość jajko niespodzianka
Tak w ogóle to jak trzeba być zdesperowanym i mieć nudne życie ,żeby zakładać takie tematy... po co ja się tu w ogóle udzielam hahah

Gość analfabeci atakują
eee pasta reaktywacyjna najpierw naucz się ortografii a potem dopiero rozróżniania smaków

Gość mariollllllaaa
no ja też uwielbiam z sosem czosnkowym , pychota po prostu ! Do tego cebulka , kapusta, pomidor MNIAMMMMMMMMMMMMMMMM