Coralick 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 bardzo mi przykro autrko czy autorze ze stac cie tylko na smierdzace jedzenie ze smierdzacych budek :) buhahahaha... byc moze kiedys dolaczysz do elity i bedziesz sobie mogl lub mogla zjesc cos z knajpki badz restauracji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 brak pomyslu na riposte??? uuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Coralick pieprzysz jak baba po klimakterium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Pijany kjójićek nie wkurza cię brudasowo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 ja??? toz to nie moja wina zes biedak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Coralick o co z tą biedą chodzi ? Temat jest o brudasach i kebabach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 o co?? o to ze jak cie nie stac na porzadne zarcie to zamiast siedziec przed kompem powinienes (nas) ruszyc dupsko do roboty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Co ty coralick pierdolisz to pojęcia nie mam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajko niespodzianka Napisano Wrzesień 16, 2011 Ja na pieniądze nie narzekam, potrafię wydać 100 zł na danie w restauracji jak i 10 zł na kebaba gdy wracam z imprezy ze znajomymi. Zaliczam się do grupy brudasów? A może się nie szanuje? Nie rozumiem co jest złego w jedzeniu mięsa z surówkami w bułce ? Rozumiem ,że hamburger czy zapiekanka to jedzenie również dla plebsu? Wiele gwiazd hollywood je hemburgery, hot-dogi z budek. Rozumiem ,że autor/ka uważa się za lepszą niż np. Angelina Jolie, Andy Garcia. Barack i Michele Obama chętnie wcinają fast foody. Jedzenie jak jedzenie, może niezbyt wykwintne ale smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anielka76 Napisano Wrzesień 16, 2011 A ja piwo na weekend stawiam piwo.niezgaduj.pl/5-weekend/ i klikusia w reklamkę google proszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 nie przejmuj sie... zawsze mozesz sie tez zapisac do podstawowki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Jajko niespodzianka ty za to się porównujesz do wymienionych przez ciebie gwiazd ? Bo kebaba wpieprzasz ? Hamburger i zapiekanka z budy przy ulicy to żarcie dla tego plebsu którego pełno teraz w warszawie . Widziałaś idiotko jak Obama wpieprzał kebaba? A to ciekawe . Za dużo kolorowych pisemek i we łbie się pojebało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Coralick ty chyba rzeczywiście pryk jesteś bo docinki starego człowieka masz . Weź daruj już sobie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfhbhftruh Napisano Wrzesień 16, 2011 ja w ogole mam obrzydzenie do ludzi ktorzy jedza takie swinstw - wierzcie czy nie, ale faktycznie tam razdko kiedy jest co myte i wymieniane a te niby wasze pomidorki swieze...nie zastanowiliscie sie dlaczego one wciaz tak swiezo wygladaja?:O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoraIick 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 do kebaba chetnie dodaje sos z kupy własnej roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 no tak stara doopa ze mnie, nie przecze :D ty za to nie grzeszysz madroscia... chyba wole byc w zwiazku z tym w podeszlym wieku. Jak widac musisz sie jeszcze wiele nauczyc, zmienic moze srodowiski bo ci starsi koledzy natlukli takich glupot do lba, ze az wstyd. ale tak to juz jest jak sie wychowuje dziecko samo... wiec kolego zycze ci troche luzu i tolerancji bo nie daj boze wybierzesz sie do turcji na wakacje i cie ta banda ciapatych zrobi tak w hooja ze nawet nie bedziesz wiedzial kiedy cie wydymali :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoraIick 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 P.S jem kupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 to powyzej mi sie podoba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoraIick 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 gadam sama ze sobą upss a co tam, raz się żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajko niespodzianka Napisano Wrzesień 16, 2011 Po pierwsze, debilu się nie porównuję. Po drugie nie mówiłam ,że Obama wpieprzał kebaba, tylko ,że uwielbia fast foody i widziałam jak osobiście się na ten temat wypowiadał, że uwielbia hamburgery i hot dogi . To sama Angelina Jolii wypowiadała się ,że ma słabość do fast foodów - szczególnie hamburgerów , jest masa innych przykładów, np. Bill Gates. Więc rozumiem,że powyżej wymienieni według ciebie plebs, bo lubią zjeść hamburgera czy hot - doga tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Ma ktoś coś jeszcze do powiedzenia ? Bo powyżej tych pierdolców coralicka i jajko niespodzianka nie da się czytać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki jeden sobie .... Napisano Wrzesień 16, 2011 kebab! pycha, osobiście uwielbiam. Świetna szybka przekąska. POLECAM ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marienwerder70 Napisano Wrzesień 16, 2011 Men Struacja bannum profanum 9 Nie da się czytać twoich wypocin na temat szacunku , który ma coś rzekomo wspólnego z jedzeniem fast foodów. Już Coralick i niespodzianka mają sensowniejsze wypowiedzi od ciebie, skąd się biorą takie tępaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanujący się człowiek Napisano Wrzesień 16, 2011 ja bardzo lubię i nie mam zamiaru sobie odmawiać. A do żarcia w restauracjach też dodają gówno i może jeszcze kelnerzy dodają coś od siebie albo leją do ziemniaków hehehehehehe SMACZNEGO:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Smakowita 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 MMMmmmm pychotka:D z sosem czosnkowym uwielbiam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajko niespodzianka Napisano Wrzesień 16, 2011 Tak w ogóle to jak trzeba być zdesperowanym i mieć nudne życie ,żeby zakładać takie tematy... po co ja się tu w ogóle udzielam hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Nie dziwi mnie, że większość z was wpierdala to ze smakiem . To było oczywiste, że jeszcze kretynki będą wpisywać posty typu : mmmm uwielbiam kebab z sosikiem itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość analfabeci atakują Napisano Wrzesień 16, 2011 eee pasta reaktywacyjna najpierw naucz się ortografii a potem dopiero rozróżniania smaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Pastafarianka reaktywacja jedna z nielicznych z poczuciem smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariollllllaaa Napisano Wrzesień 16, 2011 no ja też uwielbiam z sosem czosnkowym , pychota po prostu ! Do tego cebulka , kapusta, pomidor MNIAMMMMMMMMMMMMMMMM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach