Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pader1990

Ile powinien wazyc facet o wzroscie 175?

Polecane posty

Gość Pader1990

??

Gość bo samochód to nie traktor
wg ruskiej zasady pierdzenia na czas, przy wzroście 175 cm powinien ważyć 75 kg. Amen i jajco.

Gość Pader1990
Waze 70 i wydaje mi sie to za duzo

Gość lwtb ważnyyy pan
174/92 kg ;)

Gość takijeden23
soryy ze to pisze ale ktos wazacy 70kg nie moze sie okreslac mianem faceta. to jakas popierdolka a nie facet. byle mocniejszy powiew wiatru i cie nie ma ja mam 185cm wzrostu, waze 96kg i nie jestem jakis napakowany, tylko ladnie zbudowany, no ale trenuje na silowni. tez by ci sie przydalo przybrac troche(byle nie tluszczu)

Gość wg pobieżnego wzoru
waga= wzrost - 100=/-5 czyli 175 - 100= 75kg idealnie, 80 górna granica normy, 70 dolna W temacie "Chudnij bez wyrzeczeń" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl jest dokładniejszy wzór pn. WMC Chudnij bez wyrzeczeń Waga zależy od wzrostu, budowy, wieku i trybu życia każdego z nas. Zależność od wzrostu charakteryzuje Wskaźnik Masy Ciała (WMC), bardzo przydatny do szybkiego określenia, czy i jaką mamy nadwagę. Każdy może wyliczyć własny WMC, dzieląc dwukrotnie liczbę kilogramów swojej wagi przez wzrost, wyrażony w metrach. Jeśli na przykład ważę 79 kilogramów i mam 1,80 metra wzrostu , dzielę 79 przez 1,80 i otrzymuję liczbę 43,9. Wynik, czyli owe 43,9, dzielę raz jeszcze przez 1,80 - otrzymuję liczbę 24,5. Mój Wskaźnik Masy Ciała wynosi 24,5. Każdy, kto ma WMC wyższy niż 25, powinien zadbać o zmniejszenie wagi. Waga w granicach wskaźnika 18-25 jest uznana za prawidłową. Gdy wskaźnik kształtuje się w granicach 25-30 - mówimy o nadwadze. Powyżej 30 - o otyłości.

Gość .Khamila
a jak facet ma 179 cm wzrostu i waży 62 to co?

do taki jeden:mój waży 78 i wygląda zajebiście, ma wzrostu 177 i wcale nie jest "chuchro"

Gość to chuchro!!!
Khamila a jak facet ma 179 cm wzrostu i waży 62 to co? ======================================================== Dla tego ww. faceta optymalna waga to 79kg, dolna granica 73, a 62 to chuchro, 11kg niedowagi!!!!!

Gość gość
Ja mam 176 i 98 kg Troche za duzo Butow nie moge zawiazac a to co mam moedzy nogami ogladam w lustrze

Gość gość
przynajmiej 80kg przy tym wzroście powinien ważyć dorosły normalny facet. 70kg to waża dzieci w podstawówce przy tym wzroscie facet ma większą mase miesniową niż kobieta.

Gość gość
wg BMI 170-175kg najlepiej.

Gość On1974
Ja ważę miedzy 93-95kg przy wzroście 176cm w wieku 43lat i uważam że jestem mały hi,to chyba taka odwrócona anoreksja,tak czy siak zależy co składa się na tą wagę,u mnie to drobny kościec i mało tłuszczyku,wiec w ubraniu wyglądam na max 80 parę kg,ktoś inny przy tej wadze i wzroście może wyglądać kiepsko gdy jest ulany bo tłuszcz ma zdecydowanie większą objętość niż mięśnie. PS. Tak ćwiczę regularnie od 15 roku życia:)

Gość gość
Sry, ale 96 kg przy wzroście 185 to ogr a nie facet. Gościu ty nie słuchaj jakichś zakompleksionych karków, którzy wp*****lają 10 posiłków dziennie i popijają białkiem. Ważysz dokładnie tyle ile powinieneś. Ja mam 2 cm mniej niż ty (173) i nie ważę 60kg (przyznam że tak jeszcze z 10kg i nie więcej by się przydało). W dalszym ciągu jest to waga prawidłowa. I wiatr mnie nigdy nie zdmuchnął. Po prostu palę kalorie jak viper benzynę. Normalny mężczyzna jest szczupły, gdyż ewolucyjnie jesteśmy mysliwymi polegającymi na zwinności i sprycie a nie sile. W swojej kategorii wagowej człowiek to najsłabszy fizycznie ssak(może za wyjątkiem pandy wielkiej). Człowiek musiał biec za zwierzyną przez dziesiątki a czasem nawet setki kilometrów, duza masa mięśniowa tylko przeszkadzałaby mu przy tym. To że w mediach lansuje się umięśnionych, podobnych do orków mężczyzn, to nie oznacza że normalny mężczyzna powinien tak wyglądać. Gdyby to była norma, to osiągnięcie takiej sylwetki byłoby proste przy normalnej, urozmaiconej diecie. Nawet większość dziewczyn deklaruje brak pociągu do tzw. "karków".

Gość gość
112:D lubie faldki

Gość gość
Ja mam 173cm i waże ok. 85 kg

Gość gość
170 i 47 i co wy na to?

Gość gość
Do dziś 54kg

Gość gość
Przede wszystkim FACET zaczyna się od 185cm !!

Gość gość
tu nikt nikogo nie pytał od ilu cm zaczyna się facet, więc wracaj łaskawie na forum dla feminazistek

Gość gość
175cm idealna waga to 69kg i mowimy tu juz o bardzo dobrej sportowej sylwetce, bez nadmiaru zbednego tluszczu z widocznym kaloryferem Osoby ktore cwicza na mase, moga skalowac wyzej 75 kg to nadmiar ok 5kg masy miesniowej, wiecej to juz moze byc tylko tluszcz

Gość gość
Ja nie lubię tych rozbudowanych grubasów z siłowni. Mój mąż 67 kg 190 cm cielo jak z wybiegu

Gość gość
Ja mam 179cm wzrostu i 60kg wagi tylko mam mniej niż 15 lat

Gość gość
Dolna granica jest istotna. Sprawdź na stronach medycznych. Górna granica niespecjalnie istotna. Wiadome że można przesadzić. Ważniejsze jest to by być umięśniony a jednocześnie wyglądać smukło, a nie jak gumbas. Maksymalnie jak Hugh Jackman w X-Men: DoFP.