Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia plus

Bez makijażu jestem poprostu brzydka

Polecane posty

Gość karolcia plus

bez i w makijażu u mnie to normalnie niebo a ziemia.. niestety mam kilka mankamentów no ale nie każdy rodzi się boginią piękności wyglądam okropnie jak wychodzę bez makijażu to jestem poprostu niewidzialna dla nikogo żaden facet na mnie nie spojrzy ani nie obejrzy oczy są malutkie usta niewidoczne a jak się pomaluje to jest zupełnie inna bajka często słyszę że jestem ładna zupełnie inna twarz

wiele kobiet tak ma,wiec sie nie przejmuj:) ja też mało korzystnie bez makijażu wyglądam,ale przecież nie powieszę się z tego powodu bo po to są kosmetyki by pewne mankamenty niezależne często od nas ukryć;) pozdrawiam

Gość hhhhhhhhhoifods
popatrz na gwiazdy bez makijażu, też czasem niebo a ziemia.Zresztą każda bez make up-u wygląda bladziej bez wyrazu, no może murzynki nie.

Gość dobry-doradca
pokąż fotke przed i po - pewnie nie jest tak, zle tylko wyolbrzymiasz jak to juz kobiety lubia robic :)

Gość ale naprawdę ulga straszna....
pokaz:D

Gość huihi
90% kobiet tak ma. Jak zobaczylam moja znajoma, ktora jest uwazana za piekna bez make upu, to prawie jej nie poznalam. Najlepsze jest to, ze ona wcale nie nosi grubeh warstwy tapety, po prostu umiejetny makijaz potrafi zdzialac cuda

Gość ale naprawdę ulga straszna....
smutne to

Gość aaaaaaarwena
nie martw sie taka doda na przyklad wystylizowana ekstra, a bez makijazu mozna zaczac watpic w jej urode

Gość her_komendante
bo baby muszą się posuwać do niecnych sztuczek by wyglądać do ludzi i do człowieka