Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

pitbull jest boski

Polecane posty

Dzeny a juz cie zdazylam polubic.. Ten zakompleksiony wiejski macho z krzywym usmiechem? Wstydz sie!

Pewnie ją kojarzycie. Jest to chyba najbardziej znana użytkowniczka tutaj, najbardziej kontrowersyjna. Swoim wywyższaniem, oraz głupowatymi postami podpadła wielu osobom. Postanowiłem dowiedzieć się kim jest, o co jej chodzi. Jako, że jestem dość biegły w sprawach netu, szybko zdobyłem informacje na jej temat. Zapraszam do lektury. Wiek: 24 lata Wzrost: 173cm Waga: 51kg (być może trochę jej doszło) biodra-89 talia-67 biust-84 Dane z min. forum, gdzie pytała się o możliwość zostania modelką... Fotki niżej: http://www.fotomodeling.pl/attachments/czy-si e-nadaje/5743d1211967721-czy-mam-jakiekoliwek-szanse-imgp084 1.jpg http://www.fotomodeling.pl/attachments/czy-si e-nadaje/5741d1211967698-czy-mam-jakiekoliwek-szanse-imgp085 5.jpg A tutaj jenn w samej bieliźnie: http://www.voila.pl/418/8wtjl/?1 ta fotke wrzuciła jako pomarańczka. a tu jenn w domu: http://www.voila.pl/417/8v6og/?1 typowy narcyzm. Dlaczego to robi? O to jej posty, które to wyjaśniają: -jestem prawie ze zalamana i czuje ze nie podolam tesknie za moim poprzednm zyciem chodz wiem ze bezpowrotnie ,nie moge byc egoistka bo mam dziecko i to ono jest teraz najwazniejsze ,ale ja nie wiem czy ja je kocham czasami mam w sobie tyle zlosci ze wolalabym zeby dziecka nie bylo -nie wspomne o zyciu towarzyskim ktorego w ogole nie mam,calymi dniami w domu siedze a jedyna rozrywka to zakupy w markecie Wiemy, że nie odnajduję się w roli mamy. Nie pracuję, większość czasu jest sama, szuka emocji, niestety zatraca się w tym, i igra nawet z prawem... Na wizazu robiła sobie jaja i oszukiwała inne dziewczyny w wymianach na ciuchy, perfumy... post 1 z oszukanych ponizej: ------------------------------------------------------------ --- Napisałam do razu maila do jennifer87, długo nie dostałam odpowiedzi, dopiero jak zagroziłam policją. Wtedy to ona zaczęła mnie oskarżać, najpierw że zniszczyłam płaszcz (nie wiem po co) a dopiero potem wymyśliła sobie że perfumy nie były oryginalne i powiedziała że poprosi koleżankę żeby wkleiła ich zdjęcie. Tak się akurat składa że zdjęcie miałam w komputerze więc sama je wkleiłam na perfumeryjnym. Perfumy w moim wątku były opisane ze zdjęciem i z informacją że mam z wymiany ale moim zdaniem wszystko z nimi ok, tylko nie mój zapach. Po otrzymaniu ich jennefer87 też twierdziła że są ok, dopiero jak zażądałam zwrotu nagle okazały się nieoryginalne. ------------------------------------------------------------ ------------- została z banowana z tamtego forum, ale i tak próbowała znowu swoich gierek... mamy odczynienia z trollem to raz. a dwa z oszustką i intrygantką.

Gość ghjuik
wertyp j ennifer jest podobno na wizazu tylko pod innym nickiem, znajdz ją

Gość majorrrr
jennifer😘 masz fotkę?

Gość offfferma.
eeeeejjj pijany kjójićek nie zrobił łapki robie screeny

Gość biala moc!
jen ale przeciez on nie ma szans na ruchanko, jego by nawet nikt kijem nie tknal...

Gość offfferma.
nie ładna tylko zadbana

Gość co za jełop
jak można mieć ksywe rasy psa? :O

Gość offfferma.
pijany to ma zdjęcie na którym jest w chuj photoshopa i do tego pół twarzy:o

łysych nie lubię , z twarzy nie jest bardzo urodziwy ale budowę ciała ma super - ani to chudzielec ani grubas i zawsze elegancko ubrany i lubię jego kawałki