Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łukasz 23

Nie ma to jak dlugonogie laski,a nie dziewczyny o kaczych,krótkich nogach!

Polecane posty

Gość łukasz 23

Taki mój gust.

Gość asus2011
jennifer8787*** też się o to załoze..

Gość fsfffsdfafswefr
nogi mozna przedluzyc sobie szpilkami...poza tym nogi maja byc ksztaltne i szczuple a nie dlugasne bo to zbyt obrzydliwe

Gość zalamana;((
ale dlugonogie to znaczy jakie- czy dziewczyny na wysokich obcasach czy po prostu wysokie dziewczyny;)?

Gość cukierkowa1234
tak sobie kiedyś myślałam, że gdybym była facetem to też największym atutem u kobiety były by długie nogi :D to chyba dlatego. że jak widzę długonogą laskę to jej zazdroszczę... w sumie nie mam co narzekać do niskich też nie należę, ale chciała bym mieć dłuższe nogi:D

Gość karolinkaaa aaa
Wiadomo,że długie nogi bardziej się facetom podobają,bo to jeden z atrybutów kobiecości tak jak kształtny biust i pośladki.

Gość cukierkowa1234
ale i tak większością facetów rządzą 3 kule :)

ja mam bardzo długie zgrabne nogi... mężowi się bardzo podobają... ale gdy sobie przypomnę jak w szkole mówili na mnie żyrafa albo wysoka jak brzoza a głupia jak koza... to na sama myśl wolę być liliputem:P

Gość łukasz 23
Jak laska jest wysoka to nie znaczy,że ma długie nóżki! Długie ,znaczy proporcjonalne do wzrostu-o to mi chodziło,nawet jak laseczka ma poniżej 160cm, ale ponad połowa jej wzrostu to same nogi to wygląda dobrze. A zdarzają się wysokie,ale nisko osadzone.

Gość cukierkowa1234
Łukasz co racja to racja bo ja np miałam koleżankę która miała długie co za tym idzie była wysoka ale kurcze miała tak jakoś nieproporcjonalnie to rozłożone:/ jakiś taki tułów za krótki co do nóg:/ i co z tego, że długie nogi jak figura w całości fatalna...pech

Gość dziunia125
ilcia1985 : No widzisz,najważniejsze,że Twojemu facetowi Twoje długie nogi się podobają. Nie rozumiem czemu wolałabyś być liliputem,przecież te koleżanki,które Cię przezywały pewnie zazdrościły Ci tych nóg i dlatego to robiły.

Gość cukierkowa1234
a w temacie nóg to np mój facet uwielbia pieścić moje stopy, tzn robił by to gdybym mu na to pozwoliła... ale nie jestem w stanie wytrzymać tych "tortur" mam takie straszne gilgotki:/ ogólnie całe nogi mam przewrażliwiona i jak je pieści to aż sie skręcam, ale to akurat jest skręcanie wywołane przyjemnością :)

dziunia raczej nie zazdrościły... ale teraz gdy mnie widze to kopara opada im z zazdrości... hihi

Gość cukierkowa1234
ilcia zawsze tak jest :D i dobrze im tak :P

Gość dziunia125
ilcia skoro twierdzisz,że nie zazdrościły,to złośliwe były na pewno. A teraz niech im kopara do ziemi opada!

Gość Unga Bunga Bejbe
Królik, masz na imię Sylwia? :P

Gość a jak widzicie ze ma dlugie
Ja mam 164 cm na 55 kg wagi, mam bardzo zgrabne nogi chyba jedyna rzecz ktore natura hojnie mi ofiarowala ale..moj chlopak NIENAWIDZI jak zakladam krotka spodniczke a juz o miniowce nie mam co marzyc. Ogolnie on nie lubi dziewczyn w krotkich spodniczkach bo mowi ze to wyglada wulgarnie, nieestetycznie noi i kurewsko

Gość Unga Bunga Bejbe
a jak widzicie ze ma dlugie Ja mam 164 cm na 55 kg wagi, mam bardzo zgrabne nogi chyba jedyna rzecz ktore natura ch*jnie mi ofiarowala ale..moj chlopak NIENAWIDZI jak zakladam krotka spodniczke a juz o miniowce nie mam co marzyc. Ogolnie on nie lubi dziewczyn w krotkich spodniczkach bo mowi ze to wyglada wulgarnie, nieestetycznie noi i k**ewsko Twój chłopak jest Amiszem? Może jest muzułmaninem, albo ortodoksyjnym zydem? :P

Gość kolko sie kreci
Tez jestem wysoka i mam długie nogi. Ale nie są dla mnie powodem do dumy, mam wręcz kompleksy że jestem taka duża :p