Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korozja na twym ciele

prawienie morałów kobietom nic nie daje

Polecane posty

przemawianie do rozumu też nie granie na uczuciach też nie ostrzeganie też nie straszenie też nie awanturowanie też nie ale seks i danie kasy na zakupy - oczywiście TAK

Gość grunge
Typowy facet...Nie potrzebuje ani kasy ani przyzwolenia na zakupy od faceta!

seksu też nie?

Gość grunge
Hehe...i tu tez potrafie zadbac o siebie :)

Kasę mam własną. Pozwoleń nie potrzebuję. I mam własne zręczne paluszki. Teoria do bani

jak? zabawki na baterie są dla dzieci

paluszki? gdy faceta mieć nie można pozostają paznokcie i wydmuszki

masz faceta i bawisz się swoimi paluszkami? rozumiem

Nie bawię się, chyba że z Nim. Te Wasze teorie o kobietach sterowanych jedynie seksem i kasą są beznadziejne

a czym jeszcze są sterowane? pilotem jeszcze nie , ale świecidełka i pewne kształty od zawsze przyciągają napisałaś "I mam własne zręczne paluszki" więc chyba chciałaś zaprzeczyć potrzebie seksu z facetem po czym od dodałaś "Nie bawię się, chyba że z Nim"

Gość grunge
ja tez nie jestem singielka. ale znam swoje potrzeby i wien jak je zaspokoic- i kiedy trzeba - jestem samowystarczanla :) najwyrazniej czujesz jakis uraz do kobiet. Odrzucony?

Widocznie nie masz świadomości, że nie wszystkie kobiety są takie idealne jak Ty. :P

Gość grunge
haha dwoch cynikow sie znalazlo. zalazly wam jakies panie za skore to lecice z podkulonym ogonem pod sciane i dalej sie uzalac. wezcie sie w garsc!

Gość mn mnmnj
baldur jest bezrobotnym prawiczkiem -jego teorie na temat zycia, kobiet sa czysto hipotetyczne:D a i planuje ewentualnej zonie zalozyc podsluchy:D

na skórę to nam panie na pewno wlazły a za skórę to wcale nie musiały

A kto tu się użala. Stwierdzamy fakt a cyniczne to są kobiety. Na szczęście nie wszystkie.

Miałam na myśli to, że gdybym trafiła na debila co gra seksem w związku to ze mną nie miałby karty przetargowej. To samo tyczy się kobiet moim zdaniem. Jak ktoś bawi się w takie gierki to nie nadaje się do związku opartego na miłości. Bo nie potrzebuję faceta dlatego, że potrzebuję seksu. Chcę akurat tego mężczyznę bo darzę Go uczuciem a bliskość fizyczna jest jedną z form okazywania miłości. I wypowiadam swoje zdanie bo jest pewnie wiele kobiet mających inne niż ja

Gość mn mnmnj
baldur jest bezrobotnym prawiczkiem -jego teorie na temat zycia, kobiet sa czysto hipotetyczne a i planuje ewentualnej zonie zalozyc podsluchy

cyt."Jak ktoś bawi się w takie gierki to nie nadaje się do związku opartego na miłości. " ale to piękne , cudowne i wspaniałe można by nawet w to uwierzyć

Boratka, no właśnie tak jak piszesz powinno być ale niestety nie jest.

Gość mn mnmnj
baldur jest bezrobotnym prawiczkiem -jego teorie na temat zycia, kobiet sa czysto hipotetyczne a i planuje ewentualnej zonie zalozyc podsluchy

Ale nie jest moją winą to, że jakaś laska myśli i żyje inaczej niż ja. Nie lubię jak wrzuca się wszystkich do jednego worka bo sama tak nie robię

Gość fffffffff
Nie wszystkie kobiety lecą na kasę, to wy takie wybieracie, to wy się w takich zakochujecie, a potem klniecie jaki ja głupi byłem, jest mnóstwo porządnych dziewczyn które same zarabiają na siebie,tylko wy na takie widocznie nie zwracacie uwagi lub wy jesteście nieudacznikami i kobiety takiego typu was nie chcą. Nie prawdasz?

Gość mn mnmnj
bo jak to oni pisza -nie chcemy szarych myszek;) chca dody a potem zdziwko ze leca one na kase haha

Nie to, że wybieramy tylko trafiamy czasami na takie i chyba napisałem, że nie wszystkie i nikogo za to nie obwiniam tylko dziwi mnie takie płytki traktowanie związku.