Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tobiasza

Jestem w szczesliwym dlugoletnim zwiazku ale czasem

Polecane posty

Gość tobiasza

mysle o innym facecie. Czy to zdrada?????

Gość normalsky
a jak długim? ja też tak mam.

Gość P@nna nikt
też tak mam :-O

Gość lelalela
a ja mam takie doświadczenie z długiego związku....byłam spokojną i szczęśliwą narzeczoną, miał być ślub, miało być pięknie... byliśmy razem ponad 7 lat, aż nagle oznajmił że odchodzi, do innej... niczego się nie spodziewałam...fakt, trochę dopadła nas już rutyna, ale nie myślałam, że coś może być na rzeczy. Okazało się, że spotykał się z nią już jakiś czas. Praktycznie odszedł z dnia na dzień, przeprowadził się do niej, 300 km do innego miasta...zostawił 7 lat życia jakby nigdy nic... Próbowałam walczyć, nic nie pomogło. Mimo, że minęły już 2 lata nie mogę przestać myśleć. Próbowałam rozmawiać z nim, jego siostrą, rodzicami. Jednak winię najbardziej ją... mam wrażenie, że to ona go otumaniła, zwabiła, omamiła...Mam wręcz obsesje na jej punkcie. To rozwódka, śliczna dziewczyna...non stop przeglądam jej profil na facebooku czy NK... Czy to że jest ładniejsza znaczy, że jest lepsza... Nie mogę o nim zapomnieć. Czasem wręcz życzę jej jakiegoś nieszczęścia, może by wrócił... Co mam robić, jak walczyć?

Gość mbhvj
to fest jak cholera szczesliwe byc musicie - sranie w banie taki mi tu

Gość tobiasza
8 lat...Nie wiem skad mi sie to wzielo bo kocham mojego chlopaka. Wydaje mi sie zo to jakas chwilowa fascynacja. Moze fakt ze wiem ze mu sie podobam - i to lechce moja proznosc? A jak jest z wami?

Gość korozja na twym ciele
zajmijcie się swoimi facetami wstrętne babsztyle!!

Ale jakie to są myśli? Fantazje seksualne, wyobrażenie wspólnego życia czy zastanawianie się jakim jest człowiekiem?

Gość cukierkowa1234
o innym facecie nie myśle, ale czasem tesknie za wolnością... i przyznaję, że czuję sie w tedy winna bo troche nie fair wobec mojego faceta :(

Gość GH
kobity ja jestem 4 lata z chlopakiem i jest jak pierwszego dnia ale nigdy nie pokazalam calej dopy tylko polowe a to najwiecej faceta przyciaga.Wczoraj mi powiedzial ze jestem inna niz wszystkie kobiety kazdy dzien jest inny i to go najwiecej przyciaga:)

Gość tobiasza
Bardziej mysle o tym jako o osobie (interesujacy, super inteligentny - i chyba dlatego w jakis sposob pociagajacy) ale tez ociera sie o seksualne fantazje. Rzadko ale jednak :(

No to jednak jest jakaś zdrada, mentalna ale jednak i nie wiem czy nie gorsza od fizycznej.

Gość do lelalela
masz obsesję, bo zostałaś porzucona, to normalne / bądź nie, ale zrozumiałe .... facet się zauroczył, ty nie rozumiesz dlaczego i szukasz o niej info .... minie .... pewnie nie był ciebie wart :)

Gość lelalela 2
lelalela bardzo smutna historia, współczuję :( trzymaj się i zostaw to podglądanie na nk czy fb siebie tylko tym zamęczasz